MENIU

Judo. Gerard Depardieu, invitat special la Champions League şi Europa League, la Bucureşti

A început numărătoarea inversă pentru cele mai importante evenimente din judo-ul mondial.

Champions League şi Europa League la judo vor fi organizate pentru prima dată în același timp și în același loc. Iar gazda evenimentelor va fi capitala țării noastre. Astăzi a aterizat la București SERGHEI SOLOVEICIC, președintele Federației Europene de Judo. Corespondentul Realitatea TV Raul Giuglea ne aduce mai multe informații.

Celebrul actor Gérard Depardieu, care a și filmat în țara noastră, este invitat special al evenimentului.

Peste 200 de sportivi vor participa la competițiile de la acest sfârșit de săptămână. Câștigătorii vor primi premii importante, de peste 200.000 de euro.

În Champions League, cea mai importantă competiție inter-cluburi, România este reprezentată de CSM București, la masculin, și de U Cluj, în competiția feminină. La Europa league, în competiția feminină, România este reprezentantă de CSM Deva, iar la masculin de CSM Pitești.

Champions League se va defășura mâine. Festivitatea de deschidere va fi la 15.30, la Sala Polivalentă. Vor fi multe surprize la ceremonie, iar imnul României va fi intonat de cele mai importante vedete românești. Finalele încep la ora 16.00.

Mai multe articole despre:
gerard depardieu invitat special