MENIU

Fotbalistul de la FCSB care a impresionat cu ultimele evoluții: “Dacă avea cinci centimetri mai mult era de Chelsea!”

FCSB s-a impus aseară pe terenul Craiovei și a izbutit să urce din nou pe poziția de lider al Ligii 1!

“Roș-albaștrii” nu au avut emoții în derby-ul acestei runde, formația lui Toni Petrea reușind să se impună cu scorul de 2-0 în Bănie, la capătul unui meci pe care l-au avut la discreție în mare parte a timpului. Dennis Man a fost declarat omul meciului în partida de aseară, grație unei duble marcate în poarta oltenilor.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre unul dintre fotbaliștii de la FCSB care i-au atras atenția în ultimele meciuri și despre care spune că are o inteligență fantastică în timpul jocului. Ulterior, Dragomir a spus chiar că “Lampard de la FCSB”, așa cum îl numea în trecut patronul Gigi Becali, putea ajunge la Chelsea dacă era puțin mai înalt.

“Cel mai bun fundaş central de la FCSB vă spun eu care este. Ovidiu Popescu! Dacă avea cinci centimetri mai mult era de Chelsea. Are o inteligenţă în joc extrordinară.

Şi iese cu mingea la picior cum făcea Rednic pe vremuri. Ascultaţi-mă ce vă spun! Dacă-l păstrează acolo face carieră!”, a spus “Oracolul din Bălcești”, potrivit Digi Sport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net