MENIU

FORMIDABIL! Simona Halep este în "sferturi" la Australian Open

Simona Halep - Naomi Osaka | Simona Halep, 26 de ani locul 1 WTA, a trecut lejer, în două seturi, 6-3, 6-2, de japoneza Naomi Osaka, 20 de ani, locul 72 WTA, în optimile Australian Open, LIVE SCORE pe realitatea.net. Sportiva noastră s-a calificat, astfel, în sferturile de finală ale competiției.

Partida a durat o oră și 20 de minute.

Citește și: Simona Halep i-a lăsat mască pe australieni

Halep a avut 2 aşi în acest meci, iar Osaka 5. Fiecare a comis câte o dublă greşeală. Sportiva noastră a avut servicii net superioare, mai ales al doilea, diferenţă mare fiind şi la mingile de break transformate, Halep 5/7 (71%), iar Osaka 1/8 (13).

Fiecare jucătoare a avut câte 22 de mingi direct câştigătoare, dar Osaka a comis mult mai multe erori neforţate, potrivit Agerpres.

Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open, calificarea în sferturile de finală.

Citește și: Cum poate Simona Halep să piardă locul 1 WTA

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 440.000 de dolari australieni şi 430 de puncte WTA.

Simona Halep o învinsese pe Naomi Osaka şi în primele două confruntări directe, însă de fiecare dată în trei seturi, în 2016 în turul al treilea la Roland Garros, cu 4-6, 6-2, 6-3, şi în 2017, în turul al doilea la Miami, cu 6-4, 2-6, 6-3.

Sportiva noastră va juca în sferturi la Australian Open cu învingătoarea partidei Barbora Strycova - Karolina Pliskova.

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în "sferturi"


FINAL Simona Halep - Naomi Osaka 2-0

Seturi: 6-3, 6-2

---------------------------------------

Știrea inițială 

Halep luptă pentru a-şi egala cea mai bună performanţă de la Australian Open, aceea de a ajunge în sferturile de finală. Numărul 1 mondial luptă în optimi cu Naomi Osaka.

Deşi avea programată o sesiune de antrenament duminică, Simona a spus pas şi a ales să se recupereze după ce Davis şi glezna accidentată i-au dat bătăi de cap.

Câștigătoarea meciului Simona Halep - Naomi Osaka va juca în sferturi la Australian Open cu învingătoarea partidei Barbora Strycova - Karolina Pliskova.