MENIU

Florin Andone, aproape de o performanță remarcabilă în Premier League

Florin Andone este anunțat titular în meciul Burnley – Brighton, din etapa a 16-a din Premier League. Atacantul român a înscris în ultimele două meciuri și este aproape de o performanță remarcabilă în Anglia.

Andone (25 de ani) a reușit primul gol în Premier League acum o săptămână, în deplasarea de la Huddersfield, scor 2-1. A urmat golul din victoria lui Brighton cu Crystal Palace, scor 3-1.

Potrivit realitateasportiva.net, Florin Andone ar putea deveni al treilea jucător român care reușește să înscrie în trei meciuri consecutive de Premier League, după Dan Petrescu (1997) și Adrian Mutu (2003).

Probabil că i-am surprins pe fundași cu viteza mea, pentru că sunt nou în ligă și nu cunoșteau prea multe despre mine. Antrenorul are încredere în mine și muncesc mult pentru echipă. Am fost încântat de felul cum mi-am început cariera la acest club, iar pentru mine fiecare minut e atât de important. Ştiu că trebuie să profit de şansa mea când pot, fiindcă Glenn (n.a. – Murray) a fost într-o formă extraordinară. Întotdeauna putem progresa şi cred că viitorul va fi şi mai bun, asta e ambiţia noastră„, a spus Andone după meciul cu Crystal Palace.

Brighton e la mijlocul clasamentului în Premier League (locul 10), iar Burnley ocupă penultimul loc (19).

Florin Andone (25 de ani) a ajuns în Premier League în această vară, fiind cumpărat de la Deportivo la Coruna. Atacantul român a ratat startul sezonului, din cauza unei accidentări la mușchii inghinali.