MENIU

Flavius Stoican, după DINAMO-STEAUA. Declarația care înfurie Steaua

Flavius Stoican

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat joi seară, după meciul cu Steaua, scor 1-1, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României, că formaţia sa nu a fost cu nimic mai prejos decât cea antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

"A fost un meci echilibrat, dar Steaua a meritat accederea în ultima fază a competiţiei. Am în componenţă jucători care pe lângă caracter au şi inimă şi determinare şi sunt mândru să îi antrenez. În al treilea rând, faptul că avem o asemenea galerie e mai mult decât îmi trebuie. A fost o coregrafie senzaţională şi sper ca în curând să ne ridicăm la nivelul fanilor. Când ai asemenea suporteri nu îţi mai trebuie nimic. (...) Au fost momente când şi Steaua a avut situaţii, dar şi noi. Dinamo nu a fost cu nimic mai prejos decât Steaua. Azi nu a fost nicio diferenţă", a spus Stoican.

Flavius Stoican a precizat că în opinia sa Dinamo va avea şanse să se bată la titlu sezonul viitor, "cu astfel de jucători care vor creşte". "Dar până la vară vreau să ne atingem obiectivul, locul 4. (...) I-am analizat pe cei de la Steaua şi am observat că au probleme mari când fundaşii laterali urcă şi m-am gândit că Rotariu şi Lazăr pot profita de spaţiile libere pentru că pe zona centrală nu prea aveam şanse. Astfel, m-am gândit că putem profita măcar o dată în prima repriză. Iar în a doua să risc cu doi atacanţi. A fost prea târziu a a doua repriză, când am încercat să riscăm", a afirmat tehnicianul.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, joi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, şi s-a calificat în finala competiţiei cu scorul general de 6-3.

În tur, la 27 martie, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.

Pe Arena Naţională, golurile au fost marcate de Matei '86 pentru Dinamo şi Tănase '22 pentru Steaua.

Mai multe articole despre:
Cupa României Dinamo-Steaua Flavius Stoican