MENIU

FINALA CUPA MONDIALĂ 2018. Minunea croată care a dus la calificare. FRANȚA - CROAȚIA LIVE

CUPA MONDIALĂ 2018

FINALA CUPA MONDIALĂ 2018. Meciul FRANȚA - CROAȚIA se joacă duminică de la ora 18, stadionul Luzhniki din Moscova. Sâmbătă, de la ora 17:00, la Sankt Petersburg, va avea loc finala mică: Belgia – Anglia. Rezumatul meciurilor, în format livetext pe realitatea.net și realitateasportiva.net. 

FINALA CUPA MONDIALĂ 2018.  Croația s-a calificat în FINALA CM 2018, după ce învins Anglia. În sfârșit s-a aflat motivul pentru care Croația a ajuns în finala Cupei Mondiale. Una dintre cele mai înfocate fane ale naționalei lui Modric nu s-a lăsat până nu i-a binecuvântat pe toți jucătorii săi preferați. După modelul brevetat în Mexic, croata a stat răbdatoare în fața televizorului până la finalul imnului. Rezultatul? Croația a bătut Anglia și va juca prima finală din istorie. 

FINALA CUPA MONDIALĂ 2018. Președinta Croației, în extaz după calificarea echipei naționale în finală. FOTO incendiar

Aflată la summitul NATO de la Bruxelles, președinta Croației le-a înmânat tricouri personalizate cu numărul 9 președintelui Donald Trump și premierului britanic Theresa May:

Kolinda Grabar, președinta Croației, s-a remarcat la Mondialul din Rusia după ce a făcut show în tribune sau a intrat în vestiarul echipei după ce Croația a bătut Danemarca - și i-a îmbrățișat pe toți jucătorii atunci când erau/semi-goi.

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Președinta sexy a țării și-a rezervat cea mai mare îmbrățișare pentru căpitanul echipei, fostul star Spurs Modric scrie The Mirror.

 

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Kolinda Grabar Kitarovic, deja celebră pentru galeriile foto incendiare, a repetat trucul împotriva Rusiei, atunci când vedeta politică de 50 de ani nu a fost în extaz după victoria țării sale la loviturile de departajare.

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Potrivit Mirror, în 2016 fotografii incendiare care ar fi arătat-o pe șefa statului croat în bikini au devenit virale pe net...Dar s-a dovedit că nu era Kolinda Grabar, ci nodelul american Coco Austin, soția rapper-ului Ice T.

Președinta Croația a făcut spectacol în loja oficială la sfertul de finală câștigat de echipa țării sale în fața Rusiei. Kolinda Grabar-Kitarović a dansat în fața lui Medvedev, apoi cu jucătorii croați la vestiar.

FINALA CUPA MONDIALĂ 2018. Cine va arbitra finala Franţa - Croaţia

Argentinianul Nestor Pitana a fost desemnat arbitrul finalei Cupei Mondiale 2018, în care se vor înfrunta selecţionatele Franţei şi Croaţiei, duminică seara, pe stadionul Lujniki din Moscova, a anunţat Federaţia internaţională de fotbal (FIFA).

Croația ajunge în premieră în finala unei Cupe Mondiale, după ce a învins dramatic Anglia cu 2-1

Anglia a înscris rapid în meciul cu Croația și se anunța ca marea favorită a calificării în finala de duminică. Prima repriză a fost controlată categoric de englezi, dar Croația a revenit în repriza a doua și a egalat. Meciul a fost împins în prelungiri. Când nimeni nu se mai aștepta, în min.110, Mandzukic a dat lovitura, cu un gol superb. Anglia a părut obosită pe final de meci, în timp ce Croația a avut multe ocazii, unele majore.

GOLUL DECISIV al Croației în IMAGINILE FIFA:

Croaţia s-a calificat în premieră în finala Cupei Mondiale de fotbal, miercuri seara, după ce a învins formaţia Angliei cu scorul de 2-1 (0-1, 1-1), la capătul prelungirilor, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în a doua semifinală a turneului final din Rusia

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 120 4 minute irosite din cauza întreruperilor vor fi adăugate la a doua repriză de prelungiri. Șutează Andrej Kramaric, dar nu nimerește poarta.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 116 O nouă ocazie mare pentru Croația. Brozovic la un pas de 3-1

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 112 Anglia face o schimbare: Jamie Vardy în locul lui Kyle Walker.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 110 GOL FENOMENAL Mandzukic! Englezii mai doar 10 minute să revină

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 105  Mario Mandzukic trimite spre poartă, dar scorul nu se schimbă pe Stadionul Lujniki.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 101. Schimbarea la Croația Iese Rebic și intră  Andrej Kramaric

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 100. Două ocazii mari pentru Anglia, una după alta. Dele Alli, la un pas să înscrie. Croaţia avansează spre poartă, dar arbitrul Cuneyt Cakir fluieră ofsaid.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 95. Au început reprizele de prelungiri. I se acorda îngrijiri medicale lui Ivan Strinic de la Croaţia și jocul a fost întrerupt pentru câteva momente.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 90. Lovitură liberă pentru Anglia, Harry Kane lovește cu capul slab, pe lângă poarta croată

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 90. Șut mult peste poartă al croaților. Se anunță 3 minute de prelungiri

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 87. Ambele echipe au redus ritmul pe final de meci, așteptând prelungirile. Croația nu a făcut nicio schimbare, deși a jucat ultimele meciuri până la penalty-uri

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 82. Mantzukic preia cu pieptul în fața porții, dar trage direct în portarul Pickford. Urmează în câteva secunde onouă ocazie uriașă pentru Croația

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 78. Serie de ocazii pentru englezi. Trage Jordan Henderson din 5 m lateral dreapta, dar balonul trece prin fața porții.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 74. Asalt croat la poarta lui Pickford. Brozovic trage mult peste poartă după o ocazie prelungită. 

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 72. Noroc mare pentru portarul Angliei, după ce mingea a lovit bara porții sale, iar apoi mingea i-a ajuns în brațe după un șut slab

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 68. Perisici, gol cu capul din 8 m! Meciul se relansează! Sime Vrsaljko a pasat decisiv la gol.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 57. Pericol mare la poarta lui Subasi, croații scapă cu fața curată. Jesse Lingard (Anglia) șutează, dar lovitura e blocată de un apărător.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 55. Ritm mai scăzut al meciului în repriza a doua. Centrare periculoasă de la colț pentru croați

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 46. A început repriza a doua, cu Croația în ofensivă. Centrare în fațaporții, mingea este respinsă de fundașii englezi.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 45 Modrici centreayă în fața porții, mingea ajunge tot la el și se poziționează pentru un șut care nu mai vine 

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 44 Rakitici are o situație foarte bună de poartă, dar ezită să tragă și se pierde în driblinguri

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 35 Anglia se joacă cu ocaziile. Pasează perfect în fața careului, dar Lingard trage încet și pe lângă butul din dreapta al porții croate.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 33. Meci intens: englezii resping în corner în ultima clipă o minge care se putea duce în poarta lui Pickford. 

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 32. Croația are o primă ocazie mare. Rebic trage pe centrul porții. În faza imediat următoare portarul englez e nevoit să iasă la 16 m să respingă o minge periculoasă

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 31. Ratare enormă a Angliei din 3 metri. Kane trage în bară

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min 24. Englezul Lingard scapă pe partea dreaptă și creează o nouă ocazie mare. Croații faultează tot mai mult.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min 23. Încearcă Ivan Perisic dar nu nimerește poarta.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min 22. Gol din poziție de offside pentru Anglia, după o eroare a apărării croate.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 18. Croația își revine încet-încet și iese din corzi. Primele faze la poarta Angliei.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 14. Presiune infernală pusă de Anglia pe croați. Maguire la un pas să distanțeze Anglia la 2-0 cu o lovitură cu capul din 6 m. pe lângă poartă.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 12 O nouă ocazie de gol pentru Anglia. Mingea centrată din corner este lovită cu capul peste de Maguire.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Min. 4. Lovitură liberă extrem de periculoasă pentru Anglia de la 20 m care se încheie cu un gol magnific. Șut Trippier în vinclul porții!

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Cei doi antrenori au anunțat echipele de start. Selecţionata Angliei va evolua în formula sa obişnuită în meciul cu Croaţia, de miercuri seara, de la ora 21,00 (ora României, TVR 1, TVR HD), pe Stadionul Lujniki din Moscova, în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. În garnitura Croaţiei s-a produs o modificare faţă de meciul din sferturi, selecţionerul Zlatko Dalic renunţând de Andrej Kramaric, care a marcat contra Rusiei, şi titularizându-l pe mijlocaşul defensiv Marcelo Brozovic. Această mutare îi va oferi lui Modric mai multă libertate.

Cea mai înfocată suporteră a Croației la Campionatul Mondial. Foto incendiar cu președinta Croației. Se vede tot