MENIU

Federer a părăsit Turneul de la Indian Wells

Numărul unu în lume, Roger Federer, a fost scos din turneul californian Indian Wells de către argentinianul Guillermo Canas, fiinnd învins în două seturi 7-5, 6-2.Deţinătorul trofeului Indian Wells Masters Series, Federer, a fost înfrânt după 41 meciuri câştigate consecutiv, de către numărul 60 în lume.

Deşi îşi dorea să doboare recordul de 46 de victorii consecutive deţinut de argentinianul Guillermo Vilas, Federer spune că nu este foarte supărat şi că deja se concentrează asupra următorului meci. Canas a declarat că este foarte fericit că l-a învins pe numărul unu în lume şi că visa la această victorie, însă nu se aştepta.

Alţi doi favoriţi au părăsit turneul: Lleyton Hewitt fiind învins de către sârbul Janko Tipsarevic, în trei seturi: 7-6 4-6 6-2, iar rusul Marat Safin a pierdut în faţa francezului Nicolas Mahut: 6-3 4-6 6-0.

Ultimul record doborât de Federer este acela de 161 de săptamâni consecutive în care este se află pe primul loc în Clasamentul ATP, record deţinut de americanul Jimmy Connors, obţinut avum 30 de ani.
Mai multe articole despre:
Federer Turneul de la Indian Wells