MENIU

FED CUP 2016. Mesajul Elisabetei Lipă înainte de competiţia România-Cehia

Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că are foarte mare încredere în componentele echipei României că vor învinge Cehia în meciul programat în acest week-end la Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

"Le urez multă baftă fetelor la Cluj. Îmi pare rău că nu pot să vin și eu să văd meciul cu Cehia. Dar am foarte mare încredere în româncele noastre că vor reuși să învingă Cehia. Nu ne părăsește pe noi, românii, nici talentul și nici ambiția arătată de atâtea și atâtea ori de mii de sportivi de-a lungul istoriei. Iar Simona Halep a dat dovadă de ambiție și putere de luptă chiar și atunci când mai nimeni nu credea în ea. Eu cred în ea și în celelalte fete din echipa de Fed Cup că pot învinge Cehia", a spus ministrul pentru AGERPRES.

Elisabeta Lipă este convinsă că spectatorii clujeni vor ajuta echipa României să câștige. "Publicul din Cluj s-a obișnuit încet-încet cu evenimente de asemenea avengură. Sunt români adevărați acolo care știu cum să își încurajeze favoritele. Eu sunt sigură că se vor ridica la nivelul așteptărilor fetelor. Pentru că sportivii au nevoie de susținere. Și atunci când câștigă și atunci când pierd, pentru că în sport se întâmplă și una și cealaltă. Le țin pumnii fetelor. Hai România!", a adăugat ministrul Tineretului și Sportului.

Mai multe articole despre:
Tenis Elisabeta Lipă Simona Halep Fed Cup 2016