MENIU

FCSB // Steaua vs. Sporting 1-5. Portughezii au dat lovitura la București, Steaua în genunchi

FCSB // Steaua vs. Sporting: a pierdut fără drept de apel cel mai important meci al anului. Echipa controversatului George Becali a fost zdrobită de Sporting Lisabona în preliminariile Champions League, după o repriză a doua catastrofală în care a încasat 4 goluri. Cele mai importante faze ale meciului au fost anunțate pe realitatea.net. 

FCSB // Steaua vs. Sporting: Final de meci. FCSB Steaua primește o ploaie de goluri de la Sporting în ultimele 30 de minute ale meciului, dar ajunge totuși în grupele Europa League.

Min. 88: Battaglia face 5-1 dupa o faza in care erorile defensive au terminat-o pe Steaua.

Min. 75 - GOL, 4-1 Sporting! Scorul ia proporţii, după reuşita lui Bas Dost, care a finalizat cu sânge rece un contraatac perfect, după o pasă excelentă a lui Gelson Martins şi o eroare de poziţionare a lui Larie.

Min. 63: GOL Sporting din nou! Portughezii dau lovitura fatală Stelei cu două goluri în 4 minute! Gelson Martins trimite un sut plasat, printre picioarele lui Momcilovic, mingea evita plonjonul lui Nita si intra in poarta. 1-3.

Min. 59. GOL Sporting. Portughezii trec din nou în avantaj după o bâlbâială în apărarea Stelei, între portarul Niță și un fundaș. Acuna rămâne singur cu poarta goală și nu iartă.

Min. 59. GOL Sporting. Portughezii trec din nou în avantaj după o bâlbâială în apărarea Stelei, între portarul Niță și un fundaș. Acuna rămâne singur cu poarta goală și nu iartă.

Min. 54. Steaua a cerut lovitură de la 11 metri după ce Tănase a căzut în careu. La scurt timp după asta, o nouă ocazie a lui Alibec: șut puternic peste.

Min. 48: Alibec este singur la 25 de metri de poartă și obține lovitura liberă, după ce e încolțit de adversari. Momcilovici șutează mult peste poartă.

A început repriza secundă. În primele două minute, FCSB are două ocazii importante, Morais este la un pas de golul doi. O primă schimbare la FCSB. Budescu, evident departe de cea mai bună formă fizică, i-a lăsat locul lui Florin Tănase.

..............

Meci pe contre în prima repriză, Steaua își păstrează șansele de calificare, trebuie să mai marcheze un gol.

Min. 36 - Piccini a trimis un şut spre poarta lui Niţă, care a prins în doi timpi.

Min. 35 - Ovidiu Popescu şi Bruno Fernandes au primit cartonaşul galben, pentru o altercaţie la mijlocul terenului.

Min. 32 - Cu preţul unei accidentări, Niţă s-a aruncat la picioarele lui Doumbia, lansat excelent de Brunos Fernandes, şi a reuşit să blocheze. Portarul roş-albaştrilor a rămas întins pe gazon timp de câteva secunde.

Min 20: GOL STEAUA! Alibec trece spectaculos pe partea stângă, șutează în forță, iar Morais reia în poarta goală. Meciul se relansează.

Min 15: FCSB se apropie pentru prima dată de poarta lui Sporting și are două șuturi către poartă, fără niciun pericol însă pentru tabela de marcaj.

Min. 14: GOL. Steaua primește gol după un prim sfert de oră în care FCSB a fost dominată fără drept de apel. A înscris Doumbia din 6 metri.

Min. 10: O nouă centrare periculoasă în careul FCSB. Portughezii nu reduc motoarele, iar Steaua este baricadată în jumătatea proprie

Minutul 8: Centrare din corner la poartea Stelei, reluată cu capul peste poartă de un atacant portughez.

Minutul 5: Sporting se păstrează în jumătate steliștilor și se apropie periculos de poarta lui Niță. Al treilea corner al portughezilor în doar cțteva minute. Steaua se baricadează în apărare.

A început meciul FCSB Steaua - Sporting. Portughezii încep în forță partida cu FCSB și au primul corner în minutul 2.

Steaua - Sporting. Helmuth Duckadam a declarat înainte de meci că portughezii de la Sporting "sigur vor înscrie" în meciul din seara asta. Pronosticul fostului mare portar și actual oficial al FCSB este că Steaua va castiga cu 2-1 sau 3-2.

Steaua - Sporting. Gigi Becali a ajuns la National Arena: "Trebuie sa fim optimisti pentru ca altfel transmitem duh de invinsi. Trebuie sa transmitem duh de biruinta. E o mare dorinta de calificare pentru ca sunt foarte multi bani. In al doilea rand, tot ce s-a intamplat, demonstram cine e Steaua acum. In plus, conteaza si rapa in care se afla fotbalul romanesc. Oamenii care au venit la stadion reactioneaza la nedreptatea care s-a facut in procesele cu Armata. Cea mai mare incredere o am in Alibec, dar surpriza o poate face Golofca", a declarat Becali.

FCSB // Steaua vs. Sporting: Meciul tur s-a terminat la egalitate, 0-0, astfel că meciul de diseară, de la ora 21.45, de pe Arena Naţională, este decisiv pentru calificarea în Liga Campionilor. Dacă FCSB va învinge, dincolo de participarea în cea mai prestigioasă competiţie fotbalistică inter-cluburi, se va alege şi cu peste 20 de milioane de euro, încasări fără precedent pentru fotbalul românesc. Dacă vor pierde diseară, roş-albaştrii vor fi calificaţi, automat, în Europa League.

FCSB // Steaua vs. Sporting: Pe Arena Naţională sunt aşteptaţi peste 40 de mii de spectatori, astfel că, de după-amiază, vor fi impuse restricţii de trafic în zonă. Dincolo de ultimele amănute privind formaţiile de start, presa sportivă de astăzi relatează despre probleme cu gazonul. Abia schimbat acum două zile, acesta încă nu s-a prins, astfel că s-ar putea ca diseară să afecteze jocul ambelor formaţii. 

FCSB // Steaua vs. Sporting: Echipele probabile:

FCSB: Fl. Niță - Enache, Larie, Momcilovici, J. Morais - Ov. Popescu, L. Filip - Teixeira, Fl. Tănase, Golofca - Alibec

Sporting: Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao - A. Silva, Battaglia - Gelson, B. Fernandes, Acuna - Dost

Arbitru: Cuney Cakir
Asistenți: Bahattin Duran și Tarik Ongun (Toți din Turcia).

FCSB // Steaua vs. Sporting: Antrenorul echipei de fotbal Sporting Lisabona, Jorge Jesus se așteaptă la un meci dificil în returul cu FCSB de miercuri seara

FCSB // Steaua vs. Sporting: "Din experiență știm că mâine vom avea un meci dificil. Vom fi constrânși în joc, constrânși în defensivă, dar nu va fi o problemă pentru că ne-am pregătit la toate capitolele. Cred că Sporting este o echipă care are toate calitățile pentru a trece de play-off-ul Ligii Campionilor. Și spun asta fără a lua din meritele celor de la Steaua (n.r. — FCSB). Suntem pregătiți, vrem neapărat să ne calificăm în grupe. Campionatul Portugaliei este mult mai complicat, noi avem o situație mai dificilă decât a adversarilor care în meciul trecut cu Juventus București și-au permis să își odihnească jucătorii. Steaua (n.r. — FCSB) are jucători de calitate, în special de la mijloc în sus. Budescu este un jucător foarte important al lor la fazele fixe, care cred că va juca pentru că am văzut că intrat 30 de minute în meciul de campionat. Apoi este și "tânărul" Teixeira, pentru că așa era atunci când l-am cunoscut la 16 ani și i-am fost primul antrenor, un jucător care știe foarte bine să gândească jocul. Steaua (n.r. — FCSB) este în sine o echipă bine organizată", a spus tehnicianul.

FCSB // Steaua vs. Sporting: Nicolae Dică: Știm totul despre Sporting, egalul de la Lisabona ne dă încredere în calificare

FCSB // Steaua vs. Sporting: "Suntem în fața unui joc foarte important pentru club și pentru fotbalul românesc. Ne așteaptă o partidă mult mai grea decât la Lisabona. Sporting va fi acum mult mai concentrată și mai ofensivă. Am văzut că în ultima etapă a câștigat cu 5-0. Știm totul despre Sporting, știm la ce să ne așteptăm. Sper să facem față cu brio, așa cum am făcut și în meciul tur. Cu siguranță că jucătorii cred în această calificare. Chiar dacă șansele noastre sunt mici, sperăm în ele. Vom da totul pe teren mâine seară și vom încerca să ne calificăm. Și la meciul tur puțini se așteptau să scoatem un rezultat de egalitate. Am fost aproape să obținem o victorie mare acolo, dar am obținut un 0-0 bun totuși pentru moralul nostru. Egalul ne dă o încredere mai mare în calificare pentru că am văzut că se poate", a spus el.

FCSB // Steaua vs. Sporting: Preţurile biletelor pentru FCSB - Sporting:

PELUZE - INELUL 3 - 30 LEI
PELUZE - INELUL 1 SI 2 - 35 LEI
TRIBUNA I SI II - INELUL 3 - 40 LEI
TRIBUNA I SI II - INELUL 2 - 60 LEI
TRIBUNA II - INELUL 1 PERIFERIC - 60 LEI
TRIBUNA II - INELUL 1 CENTRAL - 100 LEI
VIP 3 - 250 LEI
VIP 2 - 275 LEI
VIP 1 - 300 LEI. 

FCSB // Steaua vs. Sporting: FCSB - SPORTING LIVESCORE: Mesajul lusitanilor, după ce au aterizat la București

FCSB // Steaua vs. Sporting: Anunț surpriză făcut de Gigi Becali, fix înaintea meciului FCSB - Sporting!