MENIU

FCSB. Nicolae Dică s-a întâlnit cu marele Fabio Capello. Despre ce au discutat cei doi

Formaţia FCSB a învins, duminică, scor 3-1, echipa chineză Jiangsu Suning, pregătită de Fabio Capello, în cel de-al doilea meci de pregătire din cadrul cantonamentului pe care vicecampioana Ligii 1 îl desfăşoară în această perioadă în Spania.

După meciul cu Jiangsu Suning, FCSB mai are un singur amical, cel cu croaţii de la NK Osijek, care se va disputa marţi, de la 17:00. Prima partidă oficială pentru FCSB este programată sâmbătă, 3 februarie, în etapa a 23-a a Ligii 1, când va întâlni Gaz Metan Mediaş, în deplasare, de la 20:45.

Fabio Capello a vorbit minute bune şi cu Nicolae Dică înaintea partidei. Antrenorul italian a fost extrem de amabil şi i-a împărtăşit din experienţa sa.

"Dică s-a întâlnit cu domnul Capello, eu nu m-am întâlnit (zâmbeşte). Este o echipă bună cu jucători de zeci de milioane. Ramires şi Teixeira sunt fotbalişti foarte buni, dar în linia de apărare au de-ai lor... comisari. Aşa cum am greşit şi noi, în primul meci, aşa au greşit şi ei", a povestit, cu umor, Mihai Pintilii, pentru Digisport.

Mai multe articole despre:
Dică Capello fcsb