MENIU

A fost "război" pe Arena Națională la meciul FCSB - CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt aproape de TITLU

digisport.ro
FCSB - CFR CLUJ FINALA CAMPIONATULUI

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj a fost o dezamăgire pentru suporterii bucureșteni și asta pentru că aveau promis un meci spectacol. Convinși că urmau să ia TITLU în urma acestei partide, jucătorii lui Dică pare că au stat cam relaxați. După ce au primit gol în minutul 76, roș-albaștrii au reușit egalarea în minutul 96. Astfel meciul s-a terminat 1-1 pentru FCSB - CFR Cluj. Cele mai tari momente le poți citi pe realitatesportiva.net.

FCSB și CFR au terminat 1-1 pentru a patra oară. De fiecare dată, clujenii au condus, însă au fost egalați. FCSB păstrează avansul de două puncte și este favorită la titlu, scrie realitatesportiva.net.

minutul 90+6: FINAL de meci!

minutul 90+1: GOOOOL FCSB! Alibec trimite în fața porții, Planic marchează din careu.

minutul 90: Galben pentru Manea. 

minutul 86: Schimbare la CFR: iese Hoban (accidentat) și intră Mureșan.

minutul 83: Schimbare la FCSB: Filip și intră Florinel Coman.

Minutul 76: GOOOOL CFR! Mailat îi pasează lui Djokovic, iar croatul înscrie un super gol cu un șut de la distanță.

minutul. 73: Schimbare CFR: Iese Țucudean, intră Mailat. 

minutul 71: Galben pentru Romario Benzar!

minutul 68: Schimbare la FCSB: iese Budescu și intră Teixeira.

minutul 66: Omrani reușește să înscrie, însă golul este anulat pentru offside

minutul 59: Lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Vinicius îl doboară pe Florin Tănase.

minutul 58: Iese Gnohere, intră Alibec!

Minutul 55: OCAZIE CFR! Deac trimite bine din corner, însă Țucudean reia peste poartă printr-o lovitură de cap.

minutul 47: Budescu bate periculos o lovitură liberă, însă Arlauskis este atent și îndepărtează pericolul. 

ORA 21. 50: începe repriza secundă, după o ședință interminabilă în vestiarul elevilor lui Dan Petrescu.

.......................

minutul 45: Prima repriză se termină 0-0.

minutul 39: CFR-iștii obținut o lovitură de la colț. Deac este atacat cu stegulețe!

minutul 36: Mihai Pintilii vede Galben, pentru intrarea cu talpa asupra lui Deac.

minutul 24: Ocazie, Steaua! primul moment de sclipire a lui Budescu. 

min 15: Galben pentru Vinicius.

ORA 20:45 - a început meciul! 

UPDATE Gigi Becali: Emoții Sunt. Câștigăm în seara asta, suntem campioni. Nu ma tem de arbitraj. Kovacs a fost cam cel mai bun în ultimul timp. Nu a greșit niciodată. A fost drept, corect! Dacă e băiat deștept, nu dă penalty. Chiar dacă e, nu-l dai, scrie realitateasportivanet.

FCSB - CFR CLUJ LIVE.  Pe stadion sunt așteptați 35.000 de suporteri. UPDATE: Mihai Stoica a anuțat pe contul său de Facebook că la ora 16 erau vândute 23000 de bilete. 

FCSB - CFR CLUJ LIVE. ECHIPELE DE JOC


FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, L. Filip - 98. Man, 11. Budescu, 10. Fl. Tănase - 9. Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Alibec, J. Morais, Fl. Coman, Ov. Popescu, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică
Absent: Cristi Tănase

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovici, Hoban, Culio - C. Deac, Ţucudean, Omrani
Rezerve: Vâtcă, Al. Ioniță II, Costache, Mailat, A. Mureșan, L. Rus, Bordeianu
Antrenor: Dan Petrescu.

FCSB - CFR CLUJ LIVE. Gigi Becali: ”Steaua nu poate fi spulberată de nicio echipă. De niciun om! Le e frică de Codruța!''

Gigi Becali, patronul auto-exilat de la FCSB, a reacționat în urma acestor dezvăluiri printr-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

”Nu poate nimeni aranja nimic. Nu poate să bage nimeni mingea în poartă. Nici Burleanu, nici vreun arbitru, nimeni. Le e frică de Codruța! (n.r. Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA). Jucăm pe Național Arena. E greu să ia cineva decizie, împotriva Stelei pe Național Arena.

Niciun arbitru din România nu poate să fie împotriva Stelei. Pe vremea lui Stalin, se mai putea face astfel de măgării. Dar acum, nu! Nu avem la ora asta, arbitri care să primească ordin. Nu avem arbitri români corupți, nu mai avem blaturi! Nu are nimeni putere să dea ordin, cine să câștige campionatul. Steaua nu poate fi spulberată de nicio echipă. De niciun om!

Dacă jocurile erau deja făcute în favoarea CFR-ului, Hațegan nu greșea împotriva lor!”, a declarat Gigi Becali la Realitatea TV.

FCSB - CFR CLUJ LIVE. Se știe deja campioana Ligii 1? Surse: Echipa lui Gigi Becali va fi spulberată de CFR Cluj

Potrivit un surse realitateasportiva.net, Nelu Varga defilează, în permanență, alături de omul de afaceri german Abris Lelbach, care face afaceri de ceva vreme în România și care ar putea fi omul cu banii din spatele echipei CFR Cluj. 

Primul contact al germanului cu România nu a fost foarte plăcut. Acesta s-a lovit de influența ,,Grupului de la Cluj'' în fruntea căruia se află fostul vicepremier Vasile Dîncu.

De ceva vreme, ''Grupul de la Cluj'' manifestă, însă,  o reală deschidere față de binomul Varga - Lelbach. Toate aceste ițe și complicități conduc la ideea că ,,Grupul de la Cluj'' a făcut deja jocurile pentru ca CFR Cluj să câștige derby-ul cu FCSB.

Potrivit unor surse realitateasportiva.net, același grup a influențat și realegerea lui Burleanu în fruntea FRF. Pentru ca legătura cu FRF să fie și mai trainică,  Vasile Dâncu va fi nașul de cununie al lui Burleanu, potrivit surselor citate de realitateasportiva.net.

 

FCSB - CFR Cluj. Declarația bombă a lui Dică, înainte de marea confruntare FCSB - CFR Cluj

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că "a citit" jocul formaţiei CFR Cluj încă de la prima întâlnire din sezonul regulat, aşa că, duminică, în meciul direct de pe Arena Naţională, nu mai poate fi surprins, scrie Agerpres.ro.

"Ne aşteaptă o partidă foarte importantă. O aşteptam de când am semnat, pentru că întâlnim echipa de pe locul 2 care se luptă cu noi pentru câştigarea campionatului. Este cel mai important meci al sezonului. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere şi să facem un meci perfect pentru a câştiga cele trei puncte. Până acum au fost trei jocuri echilibrate cu CFR Cluj, în care ei au marcat primii, iar apoi noi am fost nevoiţi să alergăm după egalare. Din fericire pentru noi am reuşit de fiecare dată acest lucru, sper însă ca mâine seară să fim noi cei care vom deschide scorul. Ei nu au cu ce să vină nou. Ştiu foarte bine jocul lor. L-am citit de la primul meci cu ei. Nu au cu ce să ne surprindă. Noi venim după o primă repriză foarte proastă cu FC Viitorul, dar în a doua am arătat mult mai bine. Păcat că nu am reuşit să câştigăm acolo. Dar suntem pe un drum bun, iar acest lucru trebuie să ne dea încredere pentru partida de duminică", a spus Dică.

FCSB - CFR Cluj. "CFR este o echipă foarte bună, cu jucători cu experienţă, dar şi cu un antrenor bun. Nu am pregătit nimic special. Am pregătit meciul ca pe toate celelalte, cu multă muncă. A fost o săptămână foarte grea, zilele au trecut greu, aştept cu nerăbdare acest joc. Atunci când am venit aici ştiam că vor veni şi meciurile importante. E clar că ne dorim victoria, dar important e ca după meciul de mâine seară să rămânem pe primul loc. Campioana nu se va decide în meciul cu CFR Cluj. Dar dacă noi vom reuşi să câştigăm, vom lua o opţiune importantă pentru titlu", a adăugat tehnicianul.