MENIU

FCSB a renunțat la 5 jucători. Ce spune unul dintre ei

<p>Gigi Becali </p>

La cererea lui Nicolae Dică, cel care s-a plâns că are un lot prea numeros, Gigi Becali a decis să se despartă temporar de cinci jucători, toți împrumutați. 

Este vorba despre William de Amorim, cedat la Kayserispor, echipa lui Marius Șumudică, despre Vlad Achim, cedat la FC Botoșani, despre Daniel Benzarși Marian Pleașcă, ambii la FC Voluntari și despre Paul Szecui, cedat la Academica Clinceni. 

Benzar cel mic și Pleașcă au plecat deja cu gruparea antrenată de către Claudiu Niculescu în primul cantonament, dar, înainte de îmbarcare, Daniel nu a ratat ocazia de a le transmite un mesaj provocator șefilor roș-albaștrilor, notează digisport.ro.

”Sincer, nu mă așteptam să fiu împrumutat, pentru că, ori de câte ori am intrat în joc am avut evoluții destul de bune. Trecerea la FC Voluntari reprezintă o provocare pentru mine și în funcție de ce șanse voi primi, voi încerca să evoluez în cât mai multe meciuri. 

Nu am de ce să fiu supărat, am venit aici în primul rând pentru că-mi doresc să am cât mai multe meciuri în picioare și să le arăt celor de la Steaua că au făcut o greșeală când m-au împrumutat”, a spus Daniel Benzar.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali fotbal jucători sport fcsb