MENIU

Fanii sunt în lacrimi, mesaj emoţionant despre Michael Schumacher

Fanii legendarului pilot de formula 1 nu ştiu ce să creadă, după ce managerul său a făcut publice un mesaj şi un poster care-i îndemnă pe toţi să rememoreze cariera de excepţie al lui Schumacher.

Posterul, realizat în stil retro, îl prezintă pe Michael la volanul legendarului său monopost Ferrari, cu care a câştigat primul titlu mondial, în 2001. Afişul şi mesajul au fost lansate de fundaţia Keep Fighting, care se ocupă de strângerea de fonduri în numele lui Michael Schumacher, pentru a ajuta alţi oameni aflaţi în situaţii limită, scrie The Sun.

Managerul Sabine Kehm a declarat că este încântată să participe la o acţiune de strângere de fonduri. “Este un mod extraordinar de a sărbători cariera legendară a lui Michael cu acest poster superb", a spus aceasta.

Schumacher a suferit un groaznic accident la schi, în decembrie 2013. După o lungă perioadă de comă, din cauza loviturii care i-a afectat creierul, sportivul a fost mutat în reşedinţa sa de lux, unde o echipă de 15 specialişti în recuperare si personal auxiliar are grijă de el. 

Managerul Sabine Kehm a afirmat de mai mutle ori că starea fostului mare sportiv nu este o chestiune publică.

Mai multe articole despre:
Schumacher