MENIU

Fanii portughezi

Arbitrul a favorizat Franţa

Dacă la Paris s-a dansat toată noaptea, la Lisabona golul lui Zidane din penalty a adus doar lacrimi şi tristeţe......Totuşi, portughezii sunt mândri că naţionala lor a jucat în semifinale după 40 de ani şi cred că doar arbitrul Jorge Larrionda este de vină că echipa lui Scolari n-a prins marea finală...
Text montaj
Sute de fani din Lisabona au preferat o noapte în aer liber în faţa universităţii din localitate unde au urmărit pe ecrane uriaşe meciul cu Franţa. Adversarii au pus însă capăt seriei de19 meciuri fără înfrângere ale portughezilor şi le-au barat drumul către prima finală de Cupă Mondială din istorie. Chiar dacă erau trişti, fanii nu au părut prea dezamăgiţi.

Speram să ne calificăm dar Franţa s-a dovedit un adversar mult prea dificil. În plus noi am avut şi mult ghinion.

Am suferit mult dar faptul că am ajuns în semifinale înseamnă deja o victorie în sine pentru noi.

M-a enervat arbitrul, toată lumea de aici crede că a favorizat Franţa. Suntem supăraţi dar suntem şi mândri că naţionala noastră a ajuns în semifinale.

Înfrângerea de aseară a pus capăt şi seriei invincibile a tehnicianului brazilian Luis Felipe Scolari 12 meciuri consecutive fără înfrângere la Cupa Mondială, 7 cu Brazilia în 2002, atuncci când a luat titlul şi alte 5 la actualul turneu cu Portugalia.

Mai multe articole despre:
null