MENIU

Fanii lui Schumacher trebuie să se pregătească pentru "veşti foarte proaste"

<p>Michael Schumacher&nbsp;</p>

Fostul medic din Formula 1, Gary Harstein, spune că fanii lui Michael Schumacher trebuie să fie pregătiţi pentru veşti foarte proaste despre starea de sănătate a fostului pilot, notează mirror.co.uk.

Fostul medic-şef din Formula 1, Gary Harstein, crede că, pe măsură ce trece timpul, există tot mai puţine şanse ca Michael Schumacher să îşi revină după accidentul de schi suferit în decembrie.

Harstein a scris pe blogul său că fanii trebuie să se pregătească pentru "veşti foarte proaste" despre starea de sănătate a fostului pilot.

Medicul a reamintit că, cu cât starea vegetativă durează mai mult, cu atât mai greu va fi pentru pacient să îşi revină şi, cu atât mai grave vor fi consecinţele dacă pacientul îşi va reveni totuşi, în cele din urmă.

Pacienţii care sunt în stare vegetativă au o durată de viaţă de la câteva luni până la câţiva ani. Asta depinde de starea pacientului, de calitatea îngrijirii şi de alte variabile. De obicei, pacienţii mor în urma unor infecţii respiratorii sau urinare. Există cazuri de pacienţi care au supravieţuit, dar acestea sunt excepţionale", a spus Harstein.