MENIU

FANATIK SHOW a plecat de la ETNO TV

FANATIK SHOW, emisiunea realizată de Horia Ivanovici, nu mai continuă la Etno TV, canalul de muzică populară deținut de Silviu Prigoană. FANATIK SHOW e un proiect îngheţat, spune Ivanovici.

FANATIK SHOW. "A fost o încercare. Am ajuns însă la concluzia că se potrivea ca nuca-n perete", a declarat Horia Ivanovici pentru Pagina de media.

Horia Ivanovici spune că asocierea FANATIK SHOW cu un post de muzică populară nu era potrivită pentru viitor și că el este cel care a luat decizia de a nu mai realiza emisiunea.

"Emisiunea FANATIK SHOW nu s-a potrivit cu Etno TV. A fost o încercare, dar am ajuns la concluzia că publicul trebuie să identifice FANATIK SHOW cu zona de sport, iar încercări de genul Etno TV i-ar putea bulversa și ar confuza telespectatorii. Eu sunt un nume cunoscut în zona sportivă și vreau să fiu perceput, în continuare, ca ziarist de sport", a declarat Ivanovici.

FANATIK SHOW. Proiect îngheţat

"În momentul de față, proiectul TV FANATIK SHOW este înghețat, dar nu exclud posibilitatea, dacă site-ul crește foarte mult, să fac emisiunea online", a mai spus Ivanovici.

FANATIK SHOW s-a mutat la Etno TV în luna octombrie a anului trecut. Horia Ivanovici a fost concediat de la Digi Sport. RCS i-a desfăcut contractul în urma presiunilor făcute de șefii fotbalului din România.

Ivanovici a realizat emisiunea la Etno TV până pe 15 decembrie.

Mai multe articole despre:
Etno TV Fanatik Show Horia Ivanovici