MENIU

Explicaţii halucinante ale lui Becali după umilinţa cu M.City: "Parcă jucau şoarecele cu pisica"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat marţi seară, după meciul de pe teren propriu cu Manchester City, scor 0-5, că nu se aştepta la o diferenţă atât de mare, el precizând că "parcă jucau şoarecele cu pisica".

"Eu nu mă aşteptam să fie aşa, de când am căzut cu ei am spus că nu-i poate bate decât Dumnezeu pentru că sunt prea puternici, dar nu mă aşteptam să fie o diferenţă aşa de mare. Mă aşteptam la un 2-0, 3-0, dar a fost o diferenţă prea mare, parcă jucau şoarecele cu pisica, asta-i diferenţa. Sunt dezamăgit, nu mai ai chef să faci nimic când vezi asta. Mie nu-mi place să fiu la coadă, dar trebuie să accept situaţia pentru că nu am ce face. Nu ştiu dacă e cineva de vină. Milioanele. Acum fotbalul nu se mai joacă aşa cum era înainte, acum joacă milioanele. La ce să te aştepţi, ce să faci? Ce poţi să faci când vezi cum plimbă ăia mingea, pasează într-o aşa mare viteză că te năucesc?", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că rezultatul este o umilinţă. "De Niţă ce pot să zic? Dacă ai 20 de şuturi pe poartă aperi 4-5.  Acum îmi dau seama care este valoarea noastră. Ce să mai ai nevoie acum de Alibec şi Ivan când iei bătaie cu 5-0? Nu mă mai interesează nimic. Dacă nu pot la nivelul ăsta mai bine mă las de fotbal, ce să fac? Nu ai cum să ajungi niciodată la valoarea lor. Poate în Europa League, cu alte cuvinte mai la coadă, aşa. Asta e, ce să facem? Nu-mi place, eu când sunt învins nu îmi place, este umilinţă", a menţionat el.

"Nu trebuie să facem comparaţie cu echipa aia, cu Chiricheş, cu Szukala... Tot cinci ne dădea şi cu aia. Eu când am căzut cu ei am spus: 'Sunt atât de puternici că nu avem nicio şansă. Numai dacă vrea Dumnezeu să îi batem.' Şi Dumnezeu nu s-a băgat. Eu am mizat că ei sunt atât de bogaţi şi Dumnezeu o să ţină cu noi şi o să facă o bucurie românilor.  Dar a zis: 'Lasă că mai aveţi păcate, mai spălaţi-le şi după aia mai vorbim'", a declarat Becali, la Digi Sport.

Întrebat dacă a remarcat vreun jucător de la Steaua, Becali a răspuns: "Bine că a jucat Stanciu, ca să iau şi eu două miloane pe el. Nu, Popa, Popa... E bine că a jucat bine Popa, să iau şi eu două milioane pe el. Şi aşa era căutat. Cel mai bun de pe teren, la noi, el a fost, Popa."

Formaţia FC Steaua Bucureşti a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa engleză Manchester City, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, într-un meci la care Sergio Aguero a ratat două penaltiuri şi a marcat de trei ori.

Formaţia FC Steaua Bucureşti a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa engleză Manchester City, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, într-un meci la care Sergio Aguero a ratat două penaltiuri şi a marcat de trei ori.

Au marcat David Silva '13, Sergio Aguero '41, '78, '89 şi Nolito '49.

În minutul 8, Niţă a apărat un penalti executat de Aguero, lovitură acordată de arbitru pentru o intervenţie a lui Muniru la Sterling. După executarea loviturii, Nolito a preluat mingea, dar a trimis-o în bara transversală.

În minutul 21, Aguero a ratat încă un penalti, acordat pentru un fault al lui Enache la Kolarov, după ce Tamaş a ratat o interceptare. Argeninianul a trimis mingea peste poarta apărată de Niţă.

Partida retur va avea loc la Manchester, în 24 august. (sursa foto Mediafax)