MENIU

EXCLUSIV | Promisiuni încă neonorate în fotbalul mic: “Încă așteptăm banii de la FRF pentru teste”

Federația le-a promis echipelor din eșaloanele inferioare un ajutor financiar în condițiile greutăților cu care se confruntă în plină pandemie.

Banii care vor ajunge în teritoriu fac parte din suma alocată de UEFA pentru sprijinul cluburilor lovite de criza sanitară declanașată la începutul acestui an. 4,3 milioane de euro va primi FRF, însă nu toate grupările au încasat sumele necesare în primul rând acoperirii cheltuielilor de testare a jucătorilor.

Ioan Horoba, președintele celor de la FC Unu Gloria Bistrița a confirmat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă informația. 

“Mâine trebuie să fac testare pentru 30 de persoane, încă nu au sosit banii de la FRF, dar avem încredere că promisiunile vor fi onorate în cele din urmă. Primăria a aprobat un milion de lei pentru echipa de de fotbal.

Vom mai primi și 800.000 de lei de la din partea Consiliului Județean, obiectivul nostru este promovarea în Liga 2, dar nu pot să fac promisiuni fără acoperire, așteptăm perioada de iarnă să mai facem transferuri”, a declarat conducătorul clubului ardelean, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

Mai mulți foști fotbaliști ai Gloriei vor să pună umărul la revenirea alb-albaștrilor în elita fotbalului românesc.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
frf ioan horoba teste covid-19 gloria bistrita