MENIU

EXCLUSIV | Lupu, necruțător cu tricolorii după ce ne-am luat adio de la Euro: “Noi mereu încercăm să înviem mortul de la groapă”

Fostul mijlocaș al tricolorilor la ediția Cupei Mondiale din 1990 consideră că reprezentantiva lui Rădoi nu a avut nicio șansă în fața unui adversar mult mai experimentat. 

În exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, Dănuț Lupu a făcut o analiză dură a jocului de la Reykjavik, unde România a pierdut orice șansă de a se mai califica pentru Euro.

“Dorința a fost foarte mare după meciul cu Austria, dar să nu uităm că ei au prins atunci o zi slabă. Ne-am făcut speranțe pentru acest baraj, însă mai avem mult de muncă. Nu putem să formăm o echipă după doar 2 jocuri.

Toată lumea m-a disperat că a fost greșit primul 11. Dar cei care au intrat în repriza a doua poate nu făceau nici cât cei care au jucat în prima, dacă erau titulari.

Noi am avut impresia că am jucat mai bine în partea secundă pentru că islandezii s-au retras. Au căzut puțin fizic și am avut impresia că am controlat cumva jocul.  Dar mereu noi încercăm să înviem mortul de la groapă, atunci când preotul face deja slujba”, a fost reacția lui Dănuț Lupu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

Fostul internațional scoate în evidență faptul că naționala a avut un singur șut pe poartă aseară. Chiar golul lui Maxim din penaltyul dictat de centralul Skomina.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
lupu islanda romania euro 2020 danut lupu