MENIU

Europa League. FCSB - Plzen 3-0. Budescu și Alibec, oamenii serii. Vezi golurile!

<p>Momentul-cheie din Steaua-Plzen. Budescu obtine penalty-ul din care s-a deschis scorul. Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Momentul-cheie din Steaua-Plzen. Budescu obtine penalty-ul din care s-a deschis scorul. Foto: Cristian Otopeanu</p>

FCSB VS. PLZEN // EUROPA LEAGUE. Meciul dintre FCSB și Viktoria Plzen, care a contat pentru grupa G în Europa League, disputat pe Arena Naţională, s-a încheiat cu 3-0 pentru echipa lui Dică. Pe realitatea.net ai toate golurile, surprinse de jurnalistul Cristian Otopeanu.

VEZI AICI MOMENTUL-CHEIE AL PARTIDEI!

 

FCSB VS. PLZEN // EUROPA LEAGUE. La partidă au asistat 20.000 de spectatori.

MIN 90+3: se încheie meciul

MIN 83: Iese Budescu, intră Man.

MIN 81: Iese Petrzela, intră Zeman

MIN 74: Iese Alibec, intră Ghonere!

MIN 73 GOL FCSB! Alibec marchează din lateral/ lovitură liberă (foto jos, cu mingea care s-a oprit în plasă)

MIN 61: Iese Zivulic, intră Horava.

MIN 57: Iese Florinel Coman și intră Ovidiu Popescu.

UPDATE: MIN 55: Budescu vede cartonaș galben, pentru că a cerut fault la duelul dintre Golofca și Limbersky.

UPDATE: Budescu a reușit \"\"dubla\"\" în minutul 44, cu un lob peste portarul Ales Hruska, după o lansare remarcabilă a lui Denis Alibec (foto jos)

 UPDATE: FCSB a deschis scorul prin Constantin Budescu, din penalty, in minutul 21 (foto jos)

UPDATE: Penalty eronat acordat de arbitrul leton Andris Treimanis pentru FCSB, la un duel între Budescu și Tomas Hajek, in minutul 20 (CLICK AICI PENTRU IMAGINI)

 

 

UPDATE: 20.40. Echipa FCSB în meciul împotriva PLZEN.

UPDATE: Cehii au făcut de ieri antrenamente pe Arena Națională

Încasările din bilete vor fi de aproximativ 150.000 de euro, de 5 ori mai puţin decât la partida cu Sporting Lisabona, de acum o lună.

În plus, antrenorul Nicolae Dică nu poate conta pe unii jucători. Florin Tănase şi Teixeira au probleme medicale, în timp ce Gabriel Enache a fost exclus din lot.

FCSB VS. PLZEN // EUROPA LEAGUE. Cum ar putea arăta FCSB cu Plzen:

ECHIPA DE START:

Nita - Benzar, Balasa, Planici, Morais - Nedelcu, Pintilii - Golofca, Budescu, Tanase - Alibec.

FCSB VS. PLZEN // EUROPA LEAGUE.  FCSB - Plzen: Situație tensionată la FCSB, înaintea meciului

Deși FCSB s-a calificat în grupele Europa League, iar în campionat a suferit o singură înfrângere, situația nu este deloc bună la echipa lui Dică. În ultima săptămână au apărut mai multe conflicte între cei mai exponențiali jucători, Constantin Budescu și Denis Alibec, pe de o parte, și staff-ul tehnic, în speță, Nicolae Dică și Mihai Stoica.

Nicolae Dică a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că jucătorii săi trebuie să fie atenți în meciul de joi seara cu Viktoria Plzen, din grupele Europa League, deoarece formația cehă este mult mai puternică acum decât în dubla din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (2-2 la București și 4-1 la Plzen).

FCSB VS. PLZEN // EUROPA LEAGUE. "Întâlnim un adversar pe care îl cunoaștem foarte bine pentru că am jucat două meciuri oficiale cu el. Suntem singura echipă care am reușit să îi învingem, din cele 10 meciuri pe care Plzen le-a jucat până acum, șase în campionat și patru în cupele europene. Dar chiar dacă i-am învins ne așteaptă o partidă grea pentru că Plzen este o echipă foarte bună, cu jucători buni de la mijloc în sus care pot face diferența. Este o echipă bună de contraatac, cu jucători de viteză pe benzi. Trebuie să fim atenți. În meciul tur din preliminarii, cei de la Plzen au marcat două goluri pe Arena Națională, dar pe două greșeli mari ale noastre. Noi atunci am înscris de două ori, dar am mai avut 3-4 șanse de a marca. Însă Viktoria Plzen este o echipă mult mai bună acum decât în preliminarii, pentru că jucătorii lor care aveau probleme au revenit. Așa că ei sunt mult mai puternici acum. Dar și noi ne-am întărit. E important să fim concentrați 100%", a spus tehnicianul.

FCSB VS. PLZEN // EUROPA LEAGUE.  Acesta a adăugat că șansele la victorie sunt egale joi seara, chiar dacă formația sa beneficiază de avantajul terenului propriu. "Șansele sunt egale mâine seară, pentru că suntem echipe de valori apropiate, chiar dacă noi jucăm pe teren propriu. Favoriți la calificarea în primăvara europeană nu suntem, pentru că dacă ne uităm la celelalte cluburi au bugete mai mari ca noi. Toate cele patru echipe au șanse de calificare, pentru că sunt de valori apropiate. Noi ne vom juca șansa și sper să ne calificăm. Este imposibil să câștigăm toate partidele. Important este să ne câștigăm meciurile de acasă și apoi să scoatem cât mai multe puncte în deplasare", a menționat el.

FCSB VS. PLZEN // EUROPA LEAGUE. Nicolae Dică susține că FCSB va putea trece peste eșecul cu FC Viitorul din etapa a 9-a a Ligii I de la sfârșitul săptămânii trecute. "Am pierdut din 9 etape un singur meci, cel cu Viitorul. Nu ne așteptam, dar important este să trecem peste aceste momente mai dificile. Într-adevăr, cu Viitorul nu am făcut un joc bun, însă eu am mare încredere în băieți, pentru că știu ce pot să dea. Vom putea trece peste eșecul cu Viitorul. Și după eșecul cu Sporting am venit în campionat și am câștigat 2-0 cu Botoșani. Important este să câștigăm mâine seară și nu cine va da gol sau goluri", a precizat Dică.

FCSB VS. PLZEN // EUROPA LEAGUE. Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi:

PELUZA - INEL 1 si 2 - 20 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 3 - 25 LEI
VIP 3 - 150 LEI
VIP 2 - 200 LEI
VIP 1 - 250 LEI

Programul caselor de bilete este următorul:

MARTI - 11:00 - 19:00
MIERCURI - 10:00 - 19:00
JOI - 11:00 - 22:00

Mai multe articole despre:
Steaua fotbal Europa League fcsb Plzen FCSB VS. PLZEN