MENIU

Europa League. Ce a anunţat antrenorul lui AC Milan înaintea meciului cu CSU Craiova

"Suntem pregătiţi pentru Europa", a declarat antrenorul echipei italiene de fotbal AC Milan, Vincenzo Montella, înaintea meciului de joi cu CS Universitatea Craiova, din manşa întâi a turului 3 preliminar al Europa League.

"Are loc o mare transformare, se naşte ceva", a spus Montella într-un interviu pentru revista Forza Milan!, în condiţiile în care formaţia lui s-a întărit spectaculos în această vară.

"Avem un meci decisiv la sfârşitul lui iulie şi e puţin timp, de aceea toţi trebuie să se pună la dispoziţie şi să muncească mai mult", a afirmat tehnicianul referitor la meciul tur cu CS Universitatea Craiova, potrivit Agerpres.

"Trebuie să-i cunosc pe jucătorii care au venit: toţi sunt buni şi celebri, dar printre ei sunt şi tineri şi unii vin din alte campionate. Fotbalul italian e dificil la nivel tactic, ar putea avea nevoie de mai mult timp. Mai întâi trebuie să-i cunosc în viaţa de fiecare zi ca să-i văd cum se vor adapta".

Meciul CS Universitatea Craiova - AC Milan va avea loc joi, de la ora 21,00, pe stadionul ''Municipal'' din Drobeta-Turnu Severin. Returul este programat pe 3 august, pe arena San Siro.

Mai multe articole despre:
AC Milan CSU Craiova