MENIU

EURO 2016. Rareș Bogdan, printre suporterii României la Paris:”3000-4000 de fani români mărșăluiesc”

EURO 2016. Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu va juca, miercuri, pe Parc des Princes, din Paris, contra Elveţiei. Realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, care se află în capitala Franței și va urmări meciul din tribune, a povestit că suporterii României au început, cu două ore înainte de meci, să mărșăluiască spre stadion, cântând, fără a provoca vreun incident.

”E plin de români. A fost acel incident lângă Tour Eiffel, unde s-au infiltrat undeva la 30-40 de fani englezi beți în tricourile României și cu steaguri, fără a vorbi o boabă românește, și incitau suporteri elvețieni. A fost singurul incident până la această oră. În rest, se cântă. Studenții din Paris au organizat foarte frumos o parte a galeriei românești. 3000-4000 de suporteri mărșăluiesc”, a povestit Rareș Bogdan.

Realizatorul ”Jocuri de Putere” a publicat, pe pagina personală de Facebook, și o fotografie în care se văd o mulțime de suporteri români mergând spre stadion. 

VEZI AICI LIVE TEXT DIN TIMPUL MECIULUI: LIVE VIDEO PRO TV ROMANIA-ELVETIA LIVE VIDEO DOLCESPORT. Iată primul "11" al tricolorilor!

Imediat după înfrângerea din meciul de deschidere a EURO 2016, în fața țării-gazdă, Franța, selecționerul Anghel Iordănescu a declarat că preocuparea principală a staff-ului său urma să fie refacerea fizică şi mentală a jucătorilor.

Anghel Iordănescu se gândeşte să păstreze nucleul echipei care a impresionat în debutul EURO 2016, la meciul cu Franţa. Astfel, doar Torje ar putea să intre în primul ”11” pentru partida cu elveţienii.

Echipe probabile:

  • România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, D. Grigore, Raţ (S. Filip) - Pintilii, Hoban - Torje, N. Stanciu, B. Stancu - Keşeru
  • Elveţia: Sommer - Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodriguez, Behrami, Dzemaili, G. Xhaka, Shaqiri, Seferovic, Mehmedi

Adversara noastră se prezintă la meci din postura de învingătoare în prima etapă din faza grupelor, elevii lui Vladimir Petkovic învingând Albania cu 1-0. După jocul bun contra Franţei, naţionala ţării noastre are nevoie de o victorie, iar în acest moment Anghel Iordănescu are de rezolvat trei dileme în pregătirea tactică a partidei.