MENIU

Euro 2016 meci live România-Franţa vineri de la ora 22

Euro 2016 meci live România-Franţa vineri de la ora 22.

Euro 2016 meci live România-Franţa vineri de la ora 22. România nu are nicio şansă în meciul de diseară, împotriva naţionalei Franţei! Cel puţin, dacă ne luăm după morsa Watson, prezicătorul Campionatului European. I-au fost puse în faţă cele trei posibilităţi: victorie pentru fiecare dintre cele două reprezentative şi egal. Watson a ales: Franţa învinge în meciul de deschidere de la Euro 2016. 

În grupa A, România va juca primul meci împotriva celui mai greu adversar, Franţa, începând cu ora 22.00. 

Răzvan Raţ, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai României, crede că meciul cu Franţa poate fi decisiv pentru echipa noastră.

Convocat în premieră la naţională anul trecut, Florin Andone, atacantul care joacă în Spania, la Cordoba, a avut parte de cel mai bun sezon din carieră. Deşi vine după o accidentare la mână, a spus că e pregătit pentru meciul de deschidere de la Euro.

România va avea primul fanzone din istorie la un turneu final. Tricolorii care n-au apucat să-şi cumpere bilete pot urmări meciurile de la Euro pe un ecran gigant de 420 de metri pătraţi, în parcul Le Champ-de-Mars, din Franţa. 

Al doilea joc al tricolorilor este programat pe 15 iunie, contra Elveţiei, la Paris, iar ultimul meci din grupă va avea loc la Lyon, împotriva Albaniei, pe 19 iunie.