MENIU

EURO 2016. Cum ne calificăm în "optimi". Toate calculele şi toate variantele de rezultate

România - Elveţia 1-1. România a scos primul punct la EURO 2016. Am deschis scorul prin Bogdan Stancu, după ce a transformat un penalty, iar Mehmedi a egalat printr-un voleu din colţul careului mic. Urmează meciul decisiv cu Albania, de duminică, 19 iunie, ora 22.00. La aceeaşi oră se va juca şi Franţa - Elveţia.

EURO 2016.ROMÂNIA-ELVEŢIA 1-1. Pentru a ne califica în "optimi", trebuie să învingem în ultima partidă Albania. Chiar dacă vor pierde cu Franţa, elevii lui Gianni De Biasi vor fi foarte motivaţi în partida de la Lyon, o eventuală victorie împotriva noastră aducându-le aproape sigur calificarea în optimi de pe locul trei din grupă, conform televiziunii Digisport.

Noi avem o şansă bună şi la locul secund. Cum am pierdut la limită contra Franţei, iar Elveţia a bătut Albania tot la limită, golaverajul va fi cel care va face departajarea între noi şi Elveţia, în condiţiile în care Giroud&Co îşi vor respecta blazonul şi vor învinge adversara noastră de azi. Cum am terminat la egalitate cu Elveţia, următorul criteriu de departajare va fi golaverajul, care în acest moment ne ajută.

De menţionat că există posibilitatea să fim între cele mai bune echipe de pe locul trei şi cu doar două puncte acumulate (un egal cu Albania), însă acest scenariu pare mai degrabă desprins de realitate.

În "optimi" se vor califica, pe lângă primele două clasate din fiecare grupă, şi cele mai bune patru locuri trei din cele 6 grupe.  EURO 2016.ROMÂNIA-ELVEŢIA 1-1

Mai multe articole despre:
EURO 2016.ROMÂNIA-ELVEŢIA 1-1