MENIU

Ea este femeia care a "despărţit-o" pe Simona Halep de Darren Cahill

Darren Cahill a anunţat, vineri, pe contul său de Instagram că nu va mai colabora din 2019 cu jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, din motive familiale.

''Vreau să anunţ că Simona şi cu mine nu vom continua parteneriatul nostru din 2019, doar din motive familiale din partea mea'', a scris Cahill în reţeaua de socializare.

''După o lungă perioadă de gândire şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri, departe de familie, am decis să iau o pauză de 12 luni de la antrenorat pentru a fi acasă şi a fi alături de copii în etape importante ale vieţii lor, în ultimul an de liceu, pregătire pentru sport şi facultate, care consumă mult timp. Vreau să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Înţelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să-i stau alături ca antrenor. Este o tânără de clasă şi cineva pe care respect foarte mult, lucru mai important decât orice rezultat reuşit'', a continuat Cahill.

Căsătorit de 26 de ani cu Victoria, Cahill are doi copii, Tahlia si Benjamin, anunţă Digisport. Victoriei nu-i place să fie în centrul atenţiei şi niciodată nu îl însoţeşte pe soţul său în turnee. Ea are o sală de pilates pe care o administrează, iar asta se vede perfect în fizicul său. Astfel, Victoria Cahill este femeia care l-a despărţit profesional pe Darren de Simona Halep, pentru ca tehnicianul autralian să petreacă mai mult timp cu familia.

 

Mai multe articole despre:
Ea a "despărţit-o" pe Simona de Cahill