MENIU

E revoltător! Numai Steaua nu are voie în Ghencea. O altă echipă a început antrenamentele

Stadionul Steaua

Chiar şi cei neinteresaţi de fotbal au ajuns să ştie că între proprietarul bazei sportive din Ghencea, MApN, şi echipa lui Gigi Becali există un război fără precedent în sportul românesc.

Ministerul nu vrea să încheie un nou contract cu echipa pe care a obligat-o să-şi schimbe sigla, numele şi să plece în pribegie pentru a se antrena te şi miri pe unde. În schimb, Ministerul Apărării oferă baza pentru antrenament unui alt club, Pandurii, pe o sumă aproape ridicolă, 200 de lei pe zi, scrie Digisport.ro.

"Este vorba doar de o oră, ocazional, şi nici măcar nu folosesc vestiarele, ci doar terenul", a precizat George Boroi, comandantul Clubului Sportiv Steaua.

Steaua lui Becali ajunsese să plătească 30.000 de euro pe lună pentru a folosi baza pentru antrenamente şi cantonamente şi să joace un anumit număr de meciuri pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Clubul de fotbal a încercat în mai multe rânduri să ajungă la o nouă înţelegere cu ministerul pentru încheierea unui alt contract, măcar pentru antrenamente. Răspunsul administratorului bazei a fost însă că în perioada de evaluare a mărcii Steaua, baza nu poate fi închiriată. Şi, totuşi, Pandurii a închiriat-o.

Mai multe articole despre:
Steaua Ghencea Pandurii Tg Jiu