MENIU

Dumitru Dragomir: S-a dat o sentinţă de frică

Dumitru Dragomier

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei News.ro, că sentinţa în cazul dezafilierii Universităţii Craiova a fost dată “de frică”, pentru că trebuie ca persoanelor cu notorietate să li se închidă gura.

Fostul oficial al LPF a precizat că va face recurs la decizia de luni a Tribunalului Bucureşti.

"Ce să mai comentez acum? Nu e ultima sentinţă, voi face recurs, pentru că nu se poate pentru un vot democratic, un raport făcut de juristul federaţiei, am respectat regulamentele, şi să ne dea condamnare. Ce ţară e asta? Părerea mea este că s-a dat o sentinţă de frică. Tututor persoanelor cu un pic de notiorietate trebuie să li se închidă gura. Nu ştiu frică faţă de cine, nu mai comentez", a declarat Dragomir pentru News.ro.

Fostul preşedinte al FRF Mircea Sandu şi pentru fostul preşedinte al LPF Dumitru Dragomir au fost condamnaţi luni, de Tribunalul Bucureşti, la câte trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul excluderii clubului de fotbal Universitatea Craiova din campionatul intern. Liga Profesionistă de Fotbal şi Federaţia Română de Fotbal au primit o amendă penală de câte 370.000 de lei, decizia nefiind definitivă.

Instanţa a dispus condamnarea lui Mircea Sandu şi a lui Dumitru Dragomir la câte doi ani şi patru luni de închisoare, pedeapsă sporite cu câte opt luni. Judecătorul a dispus suspendarea executării pedepselor de trei ani de închisoare pentru Sandu şi Dragomir, pe durata unui termen de supraveghere de trei ani şi patru luni.

Judecătorul a mai dispus ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să plătească fiecare 80.000 de lei amendă penală, iar timp de doi ani să li se interzică mai multe drepturi civile.

Mai multe articole despre:
fotbal Craiova sentinţă Dumitru Dragomir