MENIU

Dumitru Dragomir: Liga Profesionistă se poate desființa

Dumitru Dragomir

Fotbalul românesc este în pragul unui război iminent, iar Liga Profesionistă de Fotbal s-ar putea desființa, șochează fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

Dragomir a anunțat că un război între Federație și LPF este iminent și că, în acest caz, cele mai mari șanse de câștig le are forul condus de Răzvan Burleanu, care dorește să organizeze campionatul românesc sub egida proprie.

“Vă spun în premieră, din informațiile pe care le am, Liga Profesionistă s-ar putea desființa. În curând va începe un mare război între Ligă și Federație. O să vedeți.  De ce? Pentru că Federația intenționează  să organizeze ea campionatul românesc, mai ales acum când a fost redus la 14 echipe și e mult mai simplu de administrat, și atunci ce rost își mai are Liga!? Asta e miza războiului care, daca va începe, are șanse mari să fie câștigat de Federație. Nu uitați că LPF funcționează în baza unei convenții cu FRF-ul, care se semnează anual. Dacă nu se mai semnează această convenție, se va întâmpla exact ce vă spun eu! Evident că a încercat și Mircea Sandu așa ceva când eram eu la Ligă, însă am fost prea puternic pentru ei, iar intenția lor nu s-a materializat!", a declarat Dumitru Dragomir, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.