MENIU

DRAMA din familia lui Costel Pantilimon

<p>Costel Pantilimon </p>

Viata lui Costel Pantilimon poate fi oricand un subiect de carte. Parintii portarului sunt surdo-muti, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa-si educe copilul. Acum, goalkeeper-ul este sprijinul familiei si merge pana si in concedii cu mama si tatal lui.

Este unul dintre putinii fotbalisti romani care a reusit sa joace in Premier League, scrie Cancan.ro.

La 27 de ani, uriasul Costel Pantilimon este conisderat unul dintre cei mai talentati portari din tara noastra, un baiat linistit, discret, cu o poveste impresionanta de viata. Inca de mic, goalkeeper-ul care in 2011 a fost cumparat de Manchester City de la Politehnica Timisoara, a fost o fire retrasa care si-a vazut mereu de treaba lui.

Poate si pentru ca era mult mai inal fata de ceilalti copii de varsta lui, Pantilimon a fost privit altfel de cei de varsta lui, insa pustiul a reusit sa transforme “defectul” din ochii unora intr-o mare calitate. Totul prin sport. Tatal saueste cel care l-a dus la fotbal, la echipa fabricii la care acesta lucra (Aerostar Bacau), iar cand vine vorba de parintii sai, povestea lui Costel Pantilimon prinde aspectele unui scenariu de film.
Mai multe articole despre:
părinţi fotbalist Costel Pantilimon