MENIU

DRAMĂ în familia lui Bănel Nicoliţă. "Sunt pe MOARTE, am CIROZĂ!"

Bănel Nicoliţă şi iubita sa, Cristina

Marian Nicoliţă, tatăl lui Bănel Nicoliţă, nu a mai vorbit de luni bune cu fiul său şi, de curând, a aflat că este suspect de o boală cruntă: ciroză!

Marin Nicolita nu are insa bani de investigatii medicale adecvate si, cu atat mai putin, de tratament. Gandul ca ar putea muri l-a facut pe tatal lui Banel Nicolita sa se gandeasca mai mult la viitor, la copiii sai, la ceea ce a facut cu viata lui.

"Mâine, poimâine, mor şi nu am apucat şi eu să îmi văd nepoţica. Copilul ăla e sânge din sângele meu, aşa cum e şi Bănel. El acum nu vrea să mă vadă, mă judecă. A uitat de tatăl lui. Sper ca nepoata mea să nu crească la fel, urându-mă. Eu o iubesc, deşi nu o cunosc. Îl rog pe fiul meu să mă lase să o cunosc pe fată. Nu vreau altceva de la el", a declarat Marian Nicolita, pentru Cancan.

Tatăl mijlocaşului de la Nantes are probleme financiare foarte mari şi a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta: "Nu am eu, tată, bani de medicamente şi alte lucruri de genul ăsta. Eu muncesc cu ziua pentru o farfurie de mâncare. Aşa e, am crescut atîţia copii, însă nici unul nu îmi e recunoscător".

Mai multe articole despre:
Bănel Nicoliţă Marin Nicolita ciroza Nicolita