MENIU

Leonard Doroftei i-a dat un avertisment dur lui Bute, după ce doi oameni au murit în casa acestuia

Leonard Doroftei
LUCIAN BUTE

Pugilistul român Lucian Bute riscă să aibă probleme cu autoritățile canadiene, după ce două persoane au murit în urma unui accident ce a avut loc într-un apartament pe care îl deține în Lachine, un arondisment din Montreal.

"Doresc să aibă un avocat foarte competent şi să îl poată ajuta. Pentru că este o situaţie gravă. Va fi o problemă mare, va fi o luptă crâncenă. Soţia lui este administratorul blocului, el este patronul blocului.

Problemele sunt grave. Deşi nimeni nu a prevăzut un asemenea accident, ancheta urmează să stabilească cine va fi tras la răspundere. Este un simplu accident, nu cred că îl poţi acuza de ceva, nu cred că ar fi putut face ceva pentru a întâmpina lucrul ăsta. E pur şi simplu un accident," a declarat Leonard Doroftei pentru televiziunea Antena Stars.

Michel Seguin, directorul de urbanism al primăriei Lachine, spune că responsabilitatea pentru mentenanța clădirii îi aparținea lui Lucian Bute, scrie ziare.com.
 
"Mentenanța clădirii cade în sarcina prprietarului. Prioritar este să asigurăm siguranța apartamentelor. La prima vedere, consolidarea balconului aș spune că nu s-a făcut în mod corect. Toate șuruburile balustradei au cedat", a spus Seguin, potrivit Journal de Quebec.
 
Lucian Bute nu s-a prezentat la locul incidentului, unde a mers soția sa, împreună cu un avocat. Potrivit autorităților, cei doi au cooperat cu autoritățile.

Mai multe articole despre:
Lucian Bute Doroftei