MENIU

DOSARUL TRANSFERURILOR. Cristi Borcea şi Ioan Becali, SHOW TOTAL în INSTANŢĂ

DOSARUL TRANSFERURILOR. Curtea de Apel a anunţat, miercuri, un nou termen în "Dosarul Transferurilor". Judecătoarea de caz a precizat că "dezbaterile finale vor avea loc pe 10 februarie".

DOSARUL TRANSFERURILOR. Miercuri, ultimii audiaţi au fost Cristi Borcea şi Ioan Becali.

Cristi Borcea, fostul acţionar a lui Dinamo, a declarat că obiectivul clubului era să obţină sume importante din vânzarea de jucători.

"I-am fi vândut şi lui Osama Bin Laden!",  a precizat Borcea, stârnind reacţia ironică a impresarului Ioan Becali: "Ce e asta, doamna judecătoare!? Eu nu am avut relaţii cu Bin Laden!".

"Lista de transferuri era stabilită de antrenor. El făcea propunerile (n.r. în legătură cu jucătorii care puteau pleca şi posibilele veniri), iar eu, împreună cu Nicolae Badea, stabileam sumele pe care urma să le cerem", a mai afirmat Borcea.

Ioan Becali a fost extrem de expansiv, agentul de jucători a fost avertizat de judecătoare că "distruge solemnitatea şedinţei", însă a parat cu o replică ce a stârnit hotote de râs în sală: "Doamnă, aşa sunt eu... Am fost confundat în trecut cu Robert de Niro... Fugea lumea prin aeroport după mine!".

Ioan Becali a precizat că a descoperit abia după începerea anchetei care au fost sumele reale în cazul unor jucători şi a oferit drept exemplu transferul lui Ionel Ganea la VfB Stuttgart: "Am vrut să îl strâng de gât pe Johan Versluis (n.r. - directorul firmei Phoenix BV) când am aflat care erau sumele reale de transfer. În România au ajuns mult mai puţini bani. Transferul lui Ganea la Stuttgart dovedeşte că firma respectivă avea relaţii în acel club şi a "întins tava"", a declarat Ioan Becali, după care, rugat fiind să explice la ce se referă când spune "a întins tava", a răspuns: "Adică au dat bani în stânga şi în dreapta!".