MENIU

CM 2018. Incredibil! Diego Simeone a şters pe jos cu Argentina. Ce a putut spune

Leo Messi, cvintuplu câştigător al ''Balonului de Aur'', şi coechipierii săi din echipa Argentinei au suferit o severă înfrângere contra Croaţiei, cu scorul de 0-3, joi seara, la Nijnîi Novgorod, în Grupa D a Cupei Mondiale, trăită de presa naţională ca o ''înfrângere umilitoare'' şi chiar ''catastrofală'', în timp ce 41 milioane de argentinieni visau să-l vadă pe Messi ridicând trofeul.

Marţi, Argentina va trebui să învingă Nigeria, care a câştigat într-un meci amical la finele anului trecut. Victoria este imperativă, dar nu va fi şi neapărat suficientă pentru accederea în faza optimilor.

Argentinianul Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, s-a dezlănţuit la adresa celor care conduc naţionala "pumelor" în aceste zile.

Diego Simeone și secundul său de la Atletico Madrid, German Burgos, au avut un dialog prin SMS-uri, imediat după meci, iar această discuie a fost făcută publică.

"Ceea ce se întâmplă acum se perpetuează de mult timp. Sunt patru ani de anarhie, e dezgustător. Nu există lideri, nici la federație, nici la națională. Văd că echipa asta e pierdută, joacă foarte prost. Cum am făcut-o cu Croația trebuia să începem la fel și meciul cu Islanda, un adversar clar mai slab. Germán (n.r. - Burgos), spune-mi adevărul, portarul ăsta (n.r. - Wilfred Caballero) ce caută aici? A comis-o cu Spania, a fost pe lângă și contra Italiei. E o rușine dacă nimeni nu realizează că n-are față de Mondiale. Dacă vrei să te faci de râs, mergi mai departe cu el", i-a scris Simeone secundului său, o discuţie preluată de Digisport.

 

Mai multe articole despre:
CM 2018 Diego Simeone