MENIU

Dică, împăcat cu situaţia: “Visam să plec altfel…”

Ca şi demis după eşecul cu CFR Cluj, Nicolae Dică a aflat în direct despre declaraţiile lui Gigi Becali de la finalul jocului. Descumpănit, antrenorul a anunţat că va discuta cu patronul şi va lua o decizie în zilele următoare.

Nicolae Dică a aflat chiar în timpul flash-interviului de la finalul jocului cu CFR Cluj că finanţatorul FCSB i-a cerut demisia. Antrenorul consideră înfrângerea una nemeritată şi s-a apărat de acuzaţiile lui Becali.

“Nu ştiam că patronul mi-a cerut demisia. Cu cele două schimbări pe care le-am avut am fost aproape să egalăm. Voi avea o discuţie cu patronul. Veţi vedea în zilele următoare” – a explicat Dică.

Antrenorul vicecampioanei nu crede că rezultatul înregistrat pe tabelă la finalul derby-ului cu CFR Cluj a fost unul just.

“Scorul este mincinos. Am avut multe ocazii şi nu am marcat. Am dominat repriza a doua de la un capăt la altul, ne-am creat ocazii chiar şi în zece oameni” – a fost analiza lui Dică.

Vezi pe realitateasportiva.net ce a declarat Nicolae Dică la conferința de presă, dar și ce mesaj i-a transmis antrenorul CFR-ului, Toni Conceicao celui supranumit ”Dicanio”.

Mai multe articole despre:
Dică CFR Conceicao fcsb