MENIU

Dezvăluiri. Ultima dorinţă a lui Michael Schumacher, înainte de accident

Fostul pilot german Michael Schumacher și-a exprimat dorința să stea departe de presă, înaintea accidentului de schi suferit în decembrie 2013, a mărturisit managerul septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm, într-un interviu pentru ziarul Suddeutsche Zeitung.

Cu puțin înaintea accidentului, Michael Schumacher s-a declarat dornic să stea departe de ziariști, pentru a-și proteja viața privată. "Într-o lungă discuție avută cu el, Michael mi-a spus: 'Anul viitor n-o să ai nevoie să mă suni, o să dispar'", a povestit Sabine Kehm în acest interviu.

"Cred că acesta fost visul lui secret. De aceea vreau să-l protejez și să nu las nimic să iasă" în legătură cu starea sa de sănătate, a adăugat ea.

Fostul campion, în vârstă de 47 ani, s-a accidentat grav la cap, pe 29 decembrie 2013, în urma unui accident de schi, produs la Meribel (în Alții francezi), care l-a ținut într-o comă profundă o lungă perioadă.

Tratat timp de cinci luni la spitalul din Grenoble, apoi la Lausanne, Schumacher își continuă acum convalescența la Gland, în Elveția, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman, iar despre starea sănătății sale răzbat puține vești.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher Formula 1 accident pilot ski