MENIU

Dezvăluirea lui Bute înainte de meciul cu DeGale

Lucian Bute

Boxerii român Lucian Bute și britanic James DeGale au susținut tradiționala conferință de presă dinaintea meciului de sâmbătă de la Quebec într-o atmosferă relaxată, în care comentariile celor doi au fost respectuoase, fără a-și arunca priviri sau replici tăioase, care uneori fac deliciul acestor evenimente de promovare a meciurilor, relatează presa canadiană.

Bute a venit îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, cu cămașă albă și cravată azur cu dungi, în timp ce campionul mondial James DeGale a apărut într-o ținută casual neagră, cu centura IBF a categoriei supermijlocie pe umăr.

Bute, care luptă pentru a 12-a oară pentru centura mondială, speră ca titlul mondial să-i revină din nou în posesie, după o pauză de trei ani: ''Voi avea un adversar dificil în fața mea. Este cea mai mare provocare a mea din acest moment. Sunt încrezător. Știu de ce sunt capabil să dau în ring și vreau să devin campion mondial pentru a doua oară. Mă simt foarte puternic din punct de vedere fizic și psihic. Privesc înainte și vreau să recâștig centura pe care am deținut-o cinci ani''. Boxerul român are în palmares 32 victorii și 2 înfrângeri înaintea luptei din 28 noiembrie de la Quebec, scrie Agerpres.

Mai multe articole despre:
box Lucian Bute James DeGale