MENIU

DECLARAŢII după meciul FC Bruges - Dinamo 1-1

Partida FC Bruges - Dinamo, contând pentru Grupa B a Cupei UEFA, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. În minutul 33 Niculescu a reuşit să înscrie, după o centrere venită de la denis Şerban. Belgienii au egalat în minutul 62, printr-un penalty executat de Vermant.

Declaraţii după meci:

Mircea Rednic: "Am fi meritat victoria la câte ocazii am am avut în acest meci. Golul lor a fost unul nemeritat. Trebuie să gestionăm foarte bine meciul următor din Cupa UEFA, cu Leverkusen. Dinamo nu ştie să se apere sau o face atacând. Nu pot decât să fiu mândru de aceşti băieţi".

Cătălin Munteanu: "A fost un rezultat bun şi cred că puteam câştiga. Cred că Beşiktaş este o echipă mai bună decât Bruges, care nu a putut să câştige pe teren propriu, cu aportul publicului."

Ionel Dănciulescu: "A fost un rezultat bun. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Leverkusen, unde vrem să obţinem calificarea şi ne stă la îndemână să obţinem un rezultat bun."

George Galamaz: "Mă bucur de rezultat şi sunt foarte fericit că am contribuit şi eu la obţinerea acestui punct."

Cristi Borcea: "Voiam mai mult de la această partidă şi credeam că putem învinge."

Dumitru Dragomir: "Nu mă aşteptam ca Dinamo să ia vreun punct de la Bruges."

Vasile Turcu: "Se poate spune că Bruges a jucat în 14 şi nu trebuia să le acorde penalty. A fost japcă pe faţă! Arbitrii au tras clar cu ei. Vreau să felicit echipa şi pe Mircea Rednic. Se vede că suntem o familie."

Florin Răducioiu: "Trebuie câştigat meciul cu Leverkusen, pentru că Dinamo merită să câştige. Păcat de ocazia pe care au ratat-o la Bruges."


Mai multe articole despre:
Dinamo Cupa UEFA FC Bruges