MENIU

Declaraţie surprinzătoare a lui Cristian Tudor Popescu după ce Halep a triumfat la Indian Wells

Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells. S-a impus în faţa Jelenei Jankovic, într-un meci greu, ce a durat două ore și 40 de minute, în trei seturi: 2-6, 7-5, 6-4.

Editorialistul Gândul, Cristian Tudor Popescu, a remarcat că Simona Halep nu s-a aflat în cea mai bună zi a ei, deşi a triumfat la Indian Wells.

"Ceva a fost în neregulă cu Simona Halep", a comentat Cristian Tudor Popescu după ce tenismena româncă a reuşit să câştige finala de la Indian Wells, în ciuda faptul că, spune editorialistul Gândul, a jucat cu "nici 60% din potenţialul său".

"Nu a fost un meci frumos, dar şi astfel de meciuri au importanţa lor. Ar fi putut să îl piardă", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24, adugând că victoria aduce o propulsie în cariera Simonei Halep.

Una dintre problemele identificate de comentator a fost impactul psihologic pe care l-a avut asupra Simonei statutul de favorită: "Simona a plecat cu conştiinţa faptului că e favorită, a jucat crispată în mod evident, dar setul 2 luat a fost cheia meciului".