MENIU

DECIZIE - Preşedintele FRF a RĂZBUNAT Steaua, după eşecul campioanei cu Tg. Mureş

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că arbitrul Istrvan Kovacs "va sta etape bune pe bancă", după ce a greşit la partida ASA Târgu Mureş - Steaua, precizând că CCA nu este o comisie autonomă, care face ce vrea.

"Chiar astăzi am şi semnat că nu sunt de acord să meargă la invitaţia federaţiei din Anglia în ceea ce priveşte un meci al selecţionatei de tineret a Angliei. Vă asigur că va sta etape bune pe bancă. Asta vă o spun în urma unei discuţii cu Kyros Vassaras, pentru că CCA nu este o instituţie autonomă, de capul ei, care face ce vrea. Este în subordinea FRF, iar FRF îşi asumă această responsabilitate" , a spus Burleanu.

Răzvan Burleanu a afirmat că este foarte dezamăgit de modul în care Istvan Kovacs a condus la centru partida din etapa a XII-a a Ligii I. "Sunt foarte dezamăgit, am urmărit. Nu vreau să intru în zona în care să emit judecăţi de valoare în ceea ce priveşte arbitrajul, dar cred că pot să mă plasez într-o zonă de suporter şi să vă spun că a fost şi penalti şi cartonaş roşu, lucru confirmat de Istvan Kovacs într-o discuţie telefonică pe care am avut-o azi. Sunt extrem de dezamăgit de prestaţia sa, mai ales că şi aşteptările mele şi ale domnului Vassaras, cu care am avut o discuţie aseară, pentru că era un arbitru de performanţă şi în care puteai să îţi pui încrederea", a explicat Burleanu, care a precizat că la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv membrii CCA vor prezenta un proiect pe termen mediu şi lung în ceea ce priveşte arbitrajul.

FC Steaua a criticat dur, pe site-ul oficial, arbitrajul brigăzii conduse de Isvan Kovacs, pe care îl consideră a fi fost unul "scandalos", influenţând rezultatul meciului din deplasare, cu ASA Târgu Mureş, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XII-a Ligii I.

Arbitrajul lui Istvan Kovacs a influenţat "în mod evident" rezultatul final al meciului ASA Târgu Mureş-Steaua, scor 1-0, din etapa a XII-a a Ligii I, consideră Liga Profesionistă de Fotbal, care a catalogat drept "dezastruoasă" şi "reprobabilă" prestaţia centralului, "un arbitraj de neînţeles".

Sursa: Mediafax

Mai multe articole despre:
Steaua burleanu