MENIU

Decizia scandaloasă a lui Ioan Niculae. Omul de afaceri a dat un ordin extrem de dur

<p>Ioan Niculae</p>

Ioan Niculae, patronul de la Astra Giurgiu, le-a spus angajaţilor de la club să-l trimită pe Alex Ioniţă, vedeta echipei, la formaţia secundă. De ce? Atacantul mai are contract cu cu Astra până la finalul anului în curs, dar refuză prelungirea acordului.

Alex Ioniţă forţează, astfel, un transfer la CFR Cluj, acolo unde este dorit de Dan Petrescu. Astra cere 1,5 milioane de euro pentru fostul rapidist, însă e greu de crezut că ardelenii vor plăti această sumă.

"Înţeleg că s-au cheltuit mulţi bani cu jucătorul. Vreo 800.000 de euro şi probabil că de aia acum cer peste un milion. Probabil că-l vor trimite la echipa secundă pentru că el nu mai vrea să-şi prelungească înţelegerea. Mi se pare o greşeală însă să faci presiune în acest mod în ultimul an de contract. Pentru că la vară el va putea semna cu cine doreşte. E clar că nu-i face bine să stea o perioadă atât de lungă pe tuşă, dar la 24 de ani nu uiţi fotbalul. Astra a mai făcut o greşeală de acest gen cu Măţel şi nu cred că a fost ok nici pentru club, nici pentru fotbalist", a povestit Narcis Răducan la Digisport.

Mai multe articole despre:
Ioan Niculae alex ionita