MENIU

Daum s-a întors ieri în România şi s-a întâlnit cu Burleanu. Ce au discutat cei doi

Christoph Daum a revenit în România în cursul zilei de miercuri şi a mers direct la FRF pentru a discuta cu preşedintele Burleanu. Daum a declarat că întrevederea cu Burleanu a avut loc miercuri seară, iar acum se aşteaptă decizia Comitetului Executiv în ceea ce priveşte rezilierea contractului.

Daum a afirmat pentru presa din Germania că decizia finală va fi anunţată astăzi, după ce membrii Comitetului Executiv vor fi informaţi, conform Mediafax.

"Acum membrii Comitetului Executiv trebuie să fie informaţi. Sunt 14 membri care trebuie să fie informaţi, e nevoie şi de confirmarea lor, care e de aşteptat să vină în cursul zilei de joi", a declarat Christoph Daum pentru publicaţia germană rp-online.de.

Christoph Daum a preluat echipa naţională a României în iulie anul trecut, însă cu două etape înainte de finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia naţionala noastră se află pe locul 4 în Grupa E, cu 9 puncte, fără nicio şansă de a prinde barajul. Daum a reuşit doar două victorii în această grupă, ambele cu Armenia, şi trei rezultate de egalitate cu Muntengru, Kazakhstan şi Danemarca.

Federaţia Română de Fotbal s-a orientat acum spre doi tehnicieni din campionatul intern: Dan Petrescu şi Cosmin Contra.

Mai multe articole despre:
Christoph Daum