MENIU

Cutremurător! Interviurile date de echipaj şi jucători chiar înainte de decolarea spre Columbia

Noi imagini cu victimele tragedia petrecută în urmă cu mai bine de 48 de ore în Columbia au ieşit joi la iveală.

În materialul video publicat de publicaţia Daily Mail apar membrii echipajului filmaţi cu puţin timp înainte de decolare, dar şi  tânăra Sisy Arias (29 de ani), copilotul aeronavei care se afla la primul ei zbor.

"LAMIA (n.r. compania aeriană) transportă adesea echipe de fotbal, în acest caz pe Chapeco, pentru a-i duce Medellin, Columbia. Suntem gata să le oferim cele mai bune servicii şi e important să ştie că o companie boliviană îi duce la Medellin, chiar dacă ei sunt din Brazilia", spune tânăra de 29 de ani în clipul de mai jos, conform Prosport.ro.

În acelaşi timp, un alt membru al echipajului îşi arată şi el entuziasmul înainte de zborul care avea să fie pentru el, din păcate, ultimul.

"O echipă mare care a pornit de jos şi acum a reuşit să ajungă până în finală. E a doua oară când îi transportăm. Prima dată a fost când au ajuns în sferturi, la Barranquilla, Columbia. Acum călătoresc pentru a juca finala Copa Sodamericana 2016. Merg acolo cu multe speranţe şi cu mult noroc. Cred că ne vom întoarce cu un rezultat bun", e reacţia altui membru al echipajului, completat de atacantul Everton dos Santos Goncalves: "E o finală foarte importantă pentru noi şi faptul că suntem duşi acolo de LAMIA face ca lucrurile să fie în regulă".

Avionul în care se afla şi echipa braziliană de primă ligă Chapecoense s-a prăbuşit în cursul nopţii de luni spre marţi, la 30 de kilometri de Medellin. Bilanţul a fost de 71 de morţi şi şase supravieţuitori.