MENIU

Cupa Romaniei. Marius Şumudică, în lacrimi. Motivul pentru care Şumi a plâns ca un copil

Finala Cupei Romaniei, dintre Astra şi Voluntari, se dispută sâmbătă, 27 mai, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, de la ora 20.45.

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, se va afla la ultima partidă pe banca giurgiuvenilor, după un mandat de 2 ani. Lui Şumi îi expiră contractul, iar acordul său nu va fi prelungit. La conferinţa de presă dinaintea ultimului act al Cupei Romaniei, Şumudică a plâns, la despărţirea de clubul cu care a câştigat campionatul în 2016.

Tehnicianului de 46 de ani i-au dat lacrimile când a vorbit despre despărţirea de elevii săi.

"A fost o perioadă frumoasă, cu jucători extraordinari. Le mulţumesc jucătorilor mei pentru tot ce au realizat. Cele mai frumoase momente pe care le poate trăi un antrenor, calificare în grupele UEL, titlul, eliminarea lui West Ham de două ori.

Au fost doi ani extraordinari în care am realizat multe şi sper să câştigăm şi mâine trofeul. M-au făcut să mă simt antrenor şi le mulţumesc din suflet. Au fost doi ani extraordinari şi simt că se apropie sfârşitul şi că ne despărţim şi mă doare sufletul. Toţi cei care sunt lângă echipă puteau să facă mult mai multe pentru ei, nu pentru mine. Scuzaţi-mă, vă rog", a spus Şumi la conferinţa de presă, preluat de Digisport.

Mai multe articole despre:
Cupa României Marius Şumudică