MENIU

LIVE Cupa Romaniei 21.30. Dinamo - CFR Cluj. Ardelenii, tricouri speciale. Mesaj pentru Ekeng

Finala Cupei României se dispută în această seară de la ora 21.30, între Dinamo şi CFR Cluj. 

UPDATE: Jucătorii de la CFR Cluj au decis să facă și ei un gest prin care să-și exprime compasiunea față de întreaga suflare a roș-albilor, în urma decesului lui Patrick Ekeng.

Tricourile ardelenilor vor fi inscripționate frontal cu datele acestei întâlniri care poate aduce în vitrina clubului din Gruia a patra Cupă a României, potrivit celor de la Digisport. În afara inserțiilor de pe față, pe mâneca dreaptă a tricourilor a fost inscripționat un mesaj în semn de omagiu: ”Rest in peace Patrick Ekeng!”

Pentru această întâlnire, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada de arbitri care va oficia la Campionatul European din Franţa. Astfel, la centru se va afla Ovidiu Haţegan, ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Al patrulea arbitru va fi Radu Ghinguleac, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

Pentru Ovidiu Haţegan va fi a doua finală de Cupa României pe care o va arbitra, după cea din sezonul 2013-2014, atunci când a condus la centru meciul dintre FC Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu. Partida a fost câştigată la lovituri de departajare de formaţia giurgiuveană, scor 4-2, după ce, la finalul celor două reprize de prelungiri, tabela a arătat 0-0. Din brigada care a condus acea finală au mai făcut parte Octavian Şovre şi Sebastian Colţescu, ultimul din postura de arbitru de rezervă.

Conform gsp.ro, patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, le-a promis elevilor lui Mircea Rednic prime de ordinul zecilor de mii de euro.

"Este important să terminăm victorioși pentru Patrick! Acest trofeu va fi al lui. Jucați pentru el", ar fi spus Ionuţ Negoiţă.

Mai multe articole despre:
Cupa României