MENIU

Cupa Mondială de Rugby. Petrache: Victoria de azi ne ţine moralul pentru meciul împotriva Italiei

<p>Alin Petrache</p>

Preşedintele COSR, Alin Petrache, s-a declarat încrezător în "Stejari", atât în meciul împotriva Canadei, care părea a fi un eşec după prima repriză, cât şi pentru următoarea întâlnire cu italienii pe 11 octombrie.

"Am jucat ca o echipă. Asta înseamnă coeziune şi într-un final, iată că dorinţa, ardoarea pasiunea, imnul au dăinuit şi ne-am bucurat de această victorie frumoasă. Au fost 25 mii de spectatori.

 Este revenirea cea mai fanastică din acest Campionat şi sper ca duminică să scriem istorie şi ne-ar ridica pentru CM 2019 din Japonia.

Iubesc pachetul de grămadă. Astăzi, grămada din minutul 60 şi-a demonstrat valoarea. I-am destructurat pe canadieni în ultimele 30 de minute. Asta înseamnă să ai un antrenor mare care a făcut la pauză diferenţa.

Până în minutul 60 am încercat individual să rezolvăm meciul. Fiecare jucător în parte şi-a dorit victoria. La pauză au discutat cu antrenorul şi au înţeles că victoria înseamnă echipă.

Întotdeauna avem o şansă. Sper ca în faţa Italiei să avem 2 şanse. Victoria de azi ne ţine moralul pentru meciul împotriva Italia. Sper ca duminică să se întâmple o minune", a declarat Alin Petrache, presedintele COSR, în direct la Jocuri de Putere.

Cupa Mondială de Rugby. Prima victorie a României. "Stejarii" au învins Canada

 







 


Mai multe articole despre:
preşedinte COSR Alin Petrache jocuri de putere