MENIU

Cum vrea Gică Popescu să scoată bani din televiziune. Tariful, între 10.000-15.000 de euro

<p>Gică Popescu</p>

Gică Popescu a demarat un proiect media amplu, ce implică realizarea unor interviuri cu personalităţi uriaşe din fotbalul mondial.

Potrivit danielnanu.ro, preluat de digisport.ro, "Baciul" își propune să realizeze o serie de interviuri video cu fotbaliști legendari care i-au fost colegi sau adversari în perioadele de glorie. Primul protagonist al interviurilor lui Gică Popescu a fost Hristo Stoichkov. După fostul star al Bulgariei, a urmat un alt Balon de Aur: Luis Figo, într-un material filmat la Madrid. Apoi, l-a intervievat și pe Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, care încă era junior, pe vremea când "Baciul" purta banderola catalanilor.

Urmează Josep Guardiola, brazilianul Ronaldo (ambii colegi cu el la Barcelona, cel din urmă de două ori câștigător al Balonului de Aur), portarul Claudio Taffarel (coleg cu el și Hagi la Galatasaray) și Fernando Hierro (fosta glorie a lui Real Madrid, adversar cu el în El Clasico, pe vremea când "Baciul" juca la Barcelona). Televiziunile care doresc să preia aceste interviuri de la Gică Popescu trebuie să achite între 10.000-15.000 de euro.

Mai multe articole despre:
GICA POPESCU