MENIU

Cum să-ți îmbunătățești rutina de pariuri pentru a câștiga mai mult (P)

Dacă vrei să câștigi mai mulți bani la pariuri sportive online, trebuie îți formezi o rutină bine pusă la punct, în care singurele variabile să fie meciurile zilei.

Sunt rare cazurile în care cineva are succes imediat cum se apucă de pariat. Nu este o activitate în care te naști învățat. Câștigurile constante vin după ce capeți experiență și înțelegi că este obligatoriu să respecți o strategie. Nu există un plan general valabil. Fiecare și-l construiește în funcție de stilul său de joc, din concluziile pe care le trage în urma pariurilor puse și din sfaturile tipsterilor profesioniști.

Pregătirea teoretică este importantă

Așadar, un prim pas este să citești tot ce găsești în materie. Caută și descarcă un ghid al pariurilor online. Citește despre sfaturi și strategii. Înscrie-te într-o comunitate a pariorilor, nu numai pentru ponturi, ci pentru toate discuțiile purtate pe forumul de acolo. Toate acestea te vor ajuta să îți faci o imagine corectă despre ce presupune acest hobby, care se poate transforma într-o sursă de venit.       

O zi obișnuită din viața unui parior se desfășoară conform unei rutine, despre care vei putea citi în cele ce urmează. Mai întâi, însă, trebuie să ai stabilite principiile de bază ale strategiei tale, de la care pornești în fiecare zi. Acestea se referă la:

1. Ținta zilnică de profit – o dată ce ai câștigat această sumă, te oprești. Ea poate fi o sumă fixă sau poate reprezenta procent din bancă. 

2. Limita zilnică de pierdere – de asemenea, poate fi o sumă fixă sau poate reprezenta procent din bancă. Dacă ai pierdut acești bani, te oprești. În cazul în care nu respecți această regulă și ai o zi proastă, ești în pericol mare să rămâi pe zero.

3. Managementul banilor – miza maximă, ca procent din bancă, pe care o poți juca în funcție de cotă.  

Nu prelua ponturi fără să le analizezi

Pornind de la aceste puncte fixe, poți începe o nouă zi de succes. Prima operațiune? Analizarea ofertei și a cotelor. Pentru a avea de unde alege, este recomandat să ai conturi la mai multe case de pariuri online. După ce îți faci o părere despre care meciuri sunt de abordat și care sunt mai complicate, vezi ce spun și alți pariori. Fă-ți o listă cu tipsteri care au demonstrat că se pricep la „meseria” asta. Dacă recomandările lor se potrivesc cu ce ai selectat și tu, atunci este un semn că respectivul pariu poate aduce profit. Dacă găsești pronosticuri pentru meciuri pe care nu le-ai observat, este bine să le treci prin filtrul gândirii tale. Nu prelua ponturile fără să le analizezi, pentru că unii au obiceiul să se orienteze doar după statistică, ceea ce reprezintă o greșeală.

Câteva sfaturi pentru meciurile live

Rutina de mai sus este valabilă pentru alcătuirea biletului zilei, dar și pentru identificarea meciurilor pe care să pariezi live. Trebuie să ai atenție sporită la acest tip de pariuri, pentru că ele te pot duce foarte rapid de la extaz la agonie. Dacă joci pe meciuri în desfășurare, ai ocazia să pui un număr mare de pariuri într-un timp scurt. Mulți sunt luați de val și nu mai respectă cele trei reguli de bază: limita de câștig, limita de pierdere și managementul banilor. Drept consecință, pierd tot ce au câștigat într-o perioadă mai mare de timp.

Pariurile live sunt și mai periculoase dacă nu vezi meciul. Este riscant să te orientezi după datele statistice afișate în timp real pe platforma de pariuri online, ele având caracter strict informativ. Bookmakerii te avertizează că sunt preluate de la diverși furnizori. Din fericire, casele de pariuri de top transmit anual zeci de mii de evenimente în streaming video live, pe care le poți vedea și pe telefonul mobil. Avantajul de a urmări de oriunde un meci este important: dacă desfășurarea jocului te face să crezi că rezultatul final nu va fi cel anticipat de tine, poți închide pariul prin Cash Out. Fă-ți un obicei în a apela la această opțiune.

Mai multe articole despre:
pariuri cote