MENIU

Cum l-a ajutat Hagi pe Becali cât a fost la închisoare!

În timpul conferinţei de prezentare a lui Mihai Teja drept noul antrenor de la FCSB, Gigi Becali a făcut un autodenunț în legătură cu privilegiile pe care le-a avut în timpul detenției la Penitenciarul Poarta Albă din Constanța. Becali a dezvăluit cum l-a ajutat Gică Hagi.

La 3 aprilie 2015, Gigi Becali a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare.

În 2014, Gică Hagi a aranjat ca patronul FCSB să meargă la Academia Gheorghe Hagi pentru a presta servicii la baza sportivă, în urma unui contract încheiat între Penitenciarul Poarta Albă şi clubul Viitorul. Fiecare patru zile muncite constituiau o reducere de o zi din totalul pedepsei cu închisoarea.

Potrivit documentelor prezentate de Penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali a prestat muncă necalificată pentru firma S.C. Viitorul S.A. – “întreţinere clădire intrerior şi exterior, spaţii verzi, terenuri sportive”.

Vezi imagini pe realitateasportiva.net în care Gigi Becali recunoaște că a avut parte de privilegii pe timpul detenției la Penitenciarul Poarta Albă din Constanța.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali penitenciar Hagi privilegii Poarta Albă