MENIU

Cum arată "paradisul" jucătorilor de golf. Acesta este singurul teren cu nocturnă din Europa

Singurul teren de golf cu nocturnă din Europa se află în Turcia, în faimoasa staţiune Belek, în cadrul unui resort de lux care, în urmă cu doi ani, a găzduit reuniunea G20 a celor mai puternici şefi de stat din lume.

Carya Golf Club deține singurul teren de golf cu instalație de nocturnă din Europa, ceea ce facilitează utilizarea sa și în afara sezonului estival, între lunile septembrie și mai, când condițiile climaterice de pe riviera turcească a Mediteranei sunt ideale pentru golf. Deschis din noiembrie 2008, parcursul de 18 cupe cu par 72 de la Carya Golf Club este proiectat de Thomson Perrett & Lobb, firma de arhitectură fondată de legendarul Peter Thomson, cvintuplu laureat la Open Championships, care a realizat un teren de golf de o frumusețe naturală uluitoare, situat pe dealurile nisipoase ale coastei mediteraneene.

Inspirat din design-ul unor terenuri de golf situate pe soluri nisipoase, precum Sunningdale sau The Berkshire, construcția sa a presupus aducerea și aclimatizarea unor specii de plante specifice, la care se adaugă pini și eucalipți care creează un ambient natural spectaculos. Jucătorii profesioniști, dar și începătorii, sunt întâmpinați de un clubhouse cu facilități de lux și o academie de golf dotată la standarde de top.

Clubul de golf este situat în Regnum Carya Golf & Spa Resort, o stațiune care a găzduit acum doi ani reuniunea G20 a celor mai puternici șefi de state și guverne din lume. Regnum beneficiază de un centru de conferințe, un spa organic, trei terenuri de fotbal la standarde FIFA, terenuri de tenis indoor și în aer liber, cinci piscine cu diverse facilități pentru familii cu copii.

În plus, turiștii se vor bucura de o ofertă variată de mâncăruri și băuturi. Oaspeții de la Regnum Carya Golf & Spa Resort pot alege dintr-o selecție de opțiuni culinare de tip all-inclusive, care includ un impresionant mic dejun, prânzul și cina de tip bufet de la Gourmet Main Restaurant, precum și o gamă amplă de opțiuni în cele șapte restaurante à la carte.

Regnum Carya Golf & Spa Resort are 553 de camere, inclusiv 20 de vile, iar capacitatea de cazare a hotelului este de 1.200 de paturi.

Citeşte continuare pe Ziua de Cluj 

Mai multe articole despre:
Turcia teren de golf Carya Golf Club