MENIU

Cristian Tudor Popescu vine cu o schimbare-şoc în tenis, după nedreptatea trăită de Simona Halep

<p>Cristian Tudor Popescu</p>

Cristian Tudor Popescu a observat trucul folosit de Mertens în finala cu Simona Halep de la Doha, atunci când belgianca a cerut time-out şi a mers la vestiare în setul doi, scoţând-o, astfel, pe româncă din mână, cum s-ar spune.

"Trucul folosit de Mertens a fost regulamentar, Simona nu a reușit să gestioneze situația de întrerupere, nu a mai reușit să revină la jocul de până atunci și meciul s-a întors", a spus CTP.

Cristian Tudor Popescu înaintează o schimbare-şoc în tenis, care ar mai reduce aceste trucuri regulamentare.

"Iar schimbarea de regulament poate fi următoarea: vrei pauză, în regulă, nici nu trebuie să mimezi „accidentări” pentru asta, faci ce vrei, poți și să te uiți în tavanul vestiarului dacă simți nevoia, dar pierzi automat 1 (unu) game. Deci, dacă la 6-3, 2-1 pentru Simona, în urma întreruperii, scorul devenea 6-3, 3-1, se mai ducea Elise atât de zglobie la vestiar? Stopul „medical” este o formă de tragere de timp. O alta, prelungirea timpului dintre puncte, a fost până la urmă curmată prin instalarea unui cronometru oficial pentru cele 25 de secunde. De ce n-ar fi și „a te da lovit”?", a scris CTP în republica.ro.

Mai multe articole despre:
CTP vine cu o schimbare soc